Radnja makroa DisplayHourglassPointer

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Možete da koristite radnju makroa DisplayHourglassPointer u Access bazama podataka za računare da biste promenili pokazivač miša u sliku sa hourglass (ili drugu ikonu koju ste odabrali) dok je pokrenuta makro . Radnja makroa da predstavljaju vizuelni pokazatelj koji se makro izvršava. Ovo je posebno korisno kada radnje makroa ili sam makro potrebno mnogo vremena da biste pokrenuli.

Važno: Početak u programu Access 2010, radnju makroa " Hourglass " je preimenovana u DisplayHourglassPointer.

Napomena: Radnja makroa "DisplayHourglassPointer" nije dostupna u Access Veb aplikacije.

Postavka

Radnja makroa DisplayHourglassPointer ima sledeći argument.

Argument radnje

Opis

Hourglass na

U okviru Hourglass na izaberite stavku da (prikazivanje ikone) ili ne (prikaz normalnog pokazivača miša). Podrazumevana postavka je Da.

Primedbe

Ovu radnju često koristite ako ste isključili eho tako što ćete koristiti radnju Eho . Kada je Eho isključen, Pristup obustavlja osvežavanje ekrana dok se makro ne završi.

Access automatski postavlja argument Hourglass na da ne kada se makro dovrši.

Napomene: 

  • Microsoft Windows, ovo je ikona koju ste postavili za zauzet u dijalogu " Svojstva miša " na Windows kontrolnoj tabli.

  • Ako želite, možete izabrati drugu ikonu.

Da biste pokrenuli radnju makroa DisplayHourglassPointer u u modulu Visual Basic for Applications (VBA), koristite metod objekta DoCmd .

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×