Radnja makroa OpenVisualBasicModule

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Možete da koristite radnju makroa OpenVisualBasicModule u Access baze podataka da biste otvorili određeni Visual Basic for Applications (VBA) modul na navedenu procedura. To može biti Sub procedura, funkcija proceduru ili na procedura za obradu događaja.

Napomena: Početak u programu Access 2010, radnju makroa " OpenModule " je preimenovana u OpenVisualBasicModule.

Napomena: Ova radnja neće biti dozvoljeno ako baza podataka nije pouzdani.

Napomena: Radnja makroa " OpenVisualBasicModule " nije dostupna u Access Veb aplikacije.

Postavka

Radnja makroa OpenVisualBasicModule ima sledeće argumente.

Argument radnje

Opis

Ime modula

Ime modul koji želite da otvorite. Izaberite ime modula u padajućoj listi. Ovaj argument možete da ostavite prazno ako želite da pretražite standardne module u bazi podataka za proceduru i da otvorite odgovarajući modul za tu proceduru.

Ako pokrenete makro koji sadrži radnju OpenVisualBasicModule u baza podataka biblioteke, Pristup prvo traži modul sa ovim imenom u biblioteci baze podataka, a zatim u trenutnoj bazi podataka.

Ime procedure

Ime proceduru koju želite da otvorite modul. Ako ovaj argument ostavite prazno, modul otvara se odeljak deklaracija.

Napomena: Morate uneti važeće ime u argumentu Modul ime ili Ime Procedure .

Napomene

Možete da koristite ovu radnju makroa da biste otvorili proceduru događaja tako što ćete navesti ime Modula i argument Ime Procedure . Na primer, da biste otvorili proceduru događaja kliknite na dugme PrintInvoice dugmeta na obrascu porudžbine, postavite argument Ime modula na form.porudžbine i postavite argument Ime Procedure na PrintInvoice_Click. Da biste prikazali proceduru događaja za obrazac ili izveštaj, obrazac ili izveštaj mora biti otvoren.

Slično tome, da biste otvorili proceduru u modul klase, morate navesti ime modula, iako se modul klase ne mora da se otvori.

Da biste otvorili privatna procedura, modul koji je sadrži mora biti otvoren.

Ova radnja ima isti efekat kao i kliknuti desnim tasterom miša na modul u oknu za navigaciju, a zatim izabrati stavku Prikaz dizajna. Ova radnja vam takođe omogućava da odredite ime procedure i potražite standardne module u bazi podataka za procedure.

Savet: Možete izabrati modula u oknu za navigaciju i prevucite je u prozoru makroa. To će automatski kreirati OpenVisualBasicModule radnje koje se otvara modul odeljak deklaracija.

Da biste pokrenuli radnju OpenVisualBasicModule u VBA modulu, koristite metod OpenModule objekta DoCmd .

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×