Sign in with Microsoft
Sign in or create an account.

Radnju makroa Openvizuelialbazicmodule možete da koristite da biste otvorili navedeni Visual Basic for APPLICATIONS (VBA) modul na navedenoj procedura. To može da bude Sub procedura, procedura funkcije ili procedura za obradu događaja.

Napomena: Počevši od programa Access 2010, Radnja makroa Openmodula je preimenovana u Openvizuelialbaziimodul.

Napomena: Ova radnja nije dozvoljena ako baza podataka nije pouzdana.

Napomena: Radnja makroa " Openvizuelialbazicmodul " nije dostupna u Access Veb aplikacijama.

Postavka

Radnja makroa " Openvizuelialbazicmodule " ima sledeće argumente.

Argument radnje

Opis

Ime modula

Ime modula koji želite da otvorite. Izaberite ime modula na padajućoj listi. Ovaj argument možete da ostavite prazan ako želite da pretražite sve standardne module u bazi podataka i otvorite odgovarajući modul na toj proceduri.

Ako pokrećete makro koji sadrži radnju Openvizuelizicmodule u baza podataka biblioteke, Pristup prvo potražite modul sa ovim imenom u bazi podataka biblioteke, a zatim u trenutnoj bazi podataka.

Ime procedure

Ime procedure na koju želite da otvorite modul. Ako ostavite ovaj argument prazan, modul se otvara u odeljku deklaracije.

Napomena: Morate da unesete važeće ime u argumentu imena modula ili procedure .

Napomene

Ovu radnju makroa možete da koristite za otvaranje procedure događaja tako što ćete navesti argument name modula i argument name procedure . Na primer, da biste otvorili stavku procedura događaja u meniju "Štampanje" u nalozima obrasca, Postavit ćete argument name modula tako da formira. porudžbine i podesi argument name procedure na PrintInvoice_Click. Da biste prikazali proceduru događaja za obrazac ili izveštaj, obrazac ili izveštaj mora biti otvoren.

Slično tome, da biste otvorili proceduru u modul klase, morate navesti ime modula, iako se modul klase ne mora otvarati.

Da biste otvorili privatna procedura, modul koji ga sadrži mora biti otvoren.

Ova radnja ima isti efekat kao klik desnim tasterom miša na modul u oknu za navigaciju, a zatim izaberite stavku Prikaz dizajna. Ova radnja vam omogućava da navedete ime procedure i da pretražujete standardne module u bazi podataka za procedure.

Savet:  Možete da izaberete modul u oknu za navigaciju i prevučete ga u prozor makroa. Na ovaj način automatski se kreira radnja Openvizuelicimodule koja otvara modul u odeljku deklaracije.

Da biste pokrenuli radnju Openvizuelista u VBA modulu, koristite metod OpenmodulaDoCmd objekta.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×