Radnja makroa QuitAccess

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Možete da koristite radnju makroa QuitAccess da biste izašli iz Pristup. Radnja makroa QuitAccess možete navesti jedan od nekoliko opcija za čuvanje objekti baze podataka pre izlaska iz programa Access.

Napomena: Radnja makroa neće biti dozvoljeno ako baza podataka nije pouzdani.

Napomena: Početak u programu Access 2010, Radnja makroa "Quit" je preimenovana u QuitAccess.

Postavka

Radnja QuitAccess ima sledeći argument.

Argument radnje

Opis

Opcije

Navodi šta se dešava sa objektima koji nisu sačuvani kada napustite program Access. Kliknite na dugme odziv (za prikaz dijaloga pitanjem da li da biste sačuvali svaki objekat), Sačuvaj sve (za čuvanje svih objekata bez upita u dijalozima), ili izlaz (za napuštanje bez čuvanja) u okviru Opcije u radnju Argumenti odeljka u oknu "Izrada makroa". Podrazumevana vrednost je Sačuvaj sve.

Napomene

Access ne pokreće radnje koje slede QuitAccess radnju u makro.

Možete da koristite ovu radnju da biste zatvorili Access bez upita iz dijaloga Sačuvaj pomoću komande prilagođenog menija ili dugme na obrazac. Na primer, možda imate master obrazac koji koristite za prikazivanje objekata u prilagođenom radnom prostoru. Ovaj obrazac može imati Quit dugme koje pokreće makro koji sadrži radnju QuitAccess sa opcijama argumentom podešenim da Sačuvate sve.

Ako imate bilo koji nesačuvane objekata i pokušaj da biste izašli iz programa Access, dijalozima koji se pojavljuju su isti kao oni prikazani kada koristite odziv za argument OpcijeQuitAccess radnje.

Sačuvaj radnju možete da koristite u makrou da biste sačuvali određeni objekat bez potrebe da napustite program Access ili zatvaranja objekta.

Da biste pokrenuli radnju QuitAccess u u modulu Visual Basic for Applications (VBA), koristite metod objekta DoCmd .

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×