Razvijanje efikasne strategije za polazak na tržište

Razvijanje efikasne strategije za polazak na tržište

Efektivna strategija "Idite na tržište (GTM) zahteva timski rad i komunikaciju da bi se izgradila uspešna verzija proizvoda i usluga. Dokumentacija mora da se dovrši i da se lako ažurira i treba da bude pristupačna svim članovima tima, i interno i spoljno. Zadaci i radne stavke moraju da se prate i završe da bi se osiguralo pružanje funkcionalne i uspešne strategije.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji

Kreirajte lakša načina da timovi sarađuju na sledećoj GTM strategiji sa namenski kanalima u Microsoft timovima. Koristite jedan kanal za istraživanje tržišta ili poruke za razmenu poruka, a drugi za pokretanje strateškog plana. 

Možete da dodate i dokumente i datoteke direktno u konverzaciju tako da svi mogu da ih vide. Ili otpremite važne dokumente na karticu datoteke za kasnije. 

Koristite @mentions za ping članove tima i obavestite ih da ste dodali sadržaj, tražite povratne informacije o sadržaju i brže pravite strategije strategije. Takođe možete dodeliti zadatke i uveriti se da svi rokovi za sastanak mogu da se sastaju za sledeće pokretanje.

Istaknute stavke

  • Tok posla tima za unapređenje.

  • Skladištite dokumente i datoteke u deljenom prostoru za brži pristup.

  • Brzo privuci pažnju ljudi da biste dodelili zadatke, zahtevali povratne informacije i doneli odluke.

Saznajte više

Rad na kanalima

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×