Rešavanje problema sa aplikacijom OneDrive za Windows Phone

Rešavanje problema sa aplikacijom OneDrive za Windows Phone

Žao nam je što imate problema sa OneDrive za Windows Phone aplikaciju. Hajde da rešimo problem što je brže moguće.

Za sve probleme sa sinhronizacijom, deljenjem i otpremanjem u usluzi OneDrive za mobilne uređaje, proverite da li možete da se povežete sa internetom. Neke aplikacije i funkcije mogu da rade samo uz Wi-Fi, u zavisnosti od postavki uređaja ili paketa mobilnih podataka.

Pratite ove korake ako automatsko otpremanje sa kamere ne funkcioniše ili ako se otpremaju samo neke slike:

 1. Proverite Wi-Fi vezu.

 2. Ako niste povezani sa Wi-Fi uređajima, proverite da li postavke mobilnog OneDrive za otpremanje fotoaparata na ograničene veze nisu isključene.

 3. Neke fotografije su možda otpremljene u > mjesečnimfasciklama u okviru kamere za snimanje.

Ako otpremanje sa kamere predugo traje i ne možete da ga podesite ni tražite fotografije, a ne dobijate poruku o grešci, to može biti zbog toga što imate previše fotografija u kameri.

Napomena: Ovo odlaganje može biti duže ako fotografije obuhvataju prepoznavanje lica i podatke o lokaciji. Otpremanje takođe može biti sporije ako vaša internet veza daje prioritet preuzimanjima u odnosu na otpremanja.

Da biste ovo rešili, smanjite broj fotografija u snimcima kamere tako što ćete premestiti neke od fotografija u drugu fasciklu.

Morate da otvorite OneDrive aplikaciju na uređaju da biste nametnuli sinhronizaciju.

Potvrdite postavke > akumulatora > iskorišćenost akumulatora > OneDrive > pokretanje (opcije). To će prikazati automatsku opciju upravljanje i Ručno upravljanje . Izaberite stavku Upravljaj ručno, a zatim omogući da se pokrene u pozadini.

Takođe, OneDrive koristi usluge lokacije za buрenje aplikacije da biste proverili da li su nove fotografije sinhronizovane u pozadini. Kretanje iz uređaja budi aplikaciju, a ne aplikaciju koja konstantno proverava da li postoje nove fotografije i koristi više baterija.

Ako sinhronizacija ne funkcioniše, OneDrive se ne pokreće ili OneDrive se ruљi, isprobajte meko poništavanje:

 1. Dok je telefon uključen, pritisnite i držite volumen pritisnut + dugmad dok se telefon vibrira i ponovo ne pokrene.

Imajte na umu da ne bi trebalo da dodirujete ekran uređaja tokom procesa (čak ni kada se pojavi odziv "slajd nadole na Power off").

Ako ovo ne pomogne, možete i da pokušate da poništite problem.

 1. Pravljenje rezervne kopije podataka.

 2. Obavite teško poništavanje telefona na telefonu.

Ako sinhronizacija ne funkcioniše, OneDrive se ne pokreće ili OneDrive se ruљi, pokušajte da poništite aplikaciju:

 1. Otvorite aplikaciju i kliknite na OneDrive meni menija .

 2. Izaberite stavku postavke OneDrive postavke .

 3. Kliknite na dugme o OneDrive.

 4. Kliknite na dugme Poništi aplikaciju i potvrdite radnju.

Druga mogućnost je da na listi aplikacija idite na postavke> aplikacije> aplikacije & funkcije> OneDrive> Napredne opcije koje> Poništi

Ako imate problema sa povezivanjem sa Wi Fi mrežom i ne možete da se povežete sa Internetom, možete da pokušate da rešite probleme sa Wi-Fi vezom u operativnom sistemu Windows 10.

Ako ovo ne pomogne, možete i da pokušate da poništite problem.

 1. Pravljenje rezervne kopije podataka.

 2. Obavite teško poništavanje telefona na telefonu.

Datoteka je možda otvorena u drugoj aplikaciji. Sačuvajte promene u datoteci, zatvorite aplikaciju, a zatim pokušajte ponovo da otpremite datoteku.

Ime datoteke (uključujući putanju) predugačko je. Ime datoteke i putanja moraju da sadrže manje od 442 znaka. Skratite ime datoteke ili imena potfascikli u usluzi OneDrive ili izaberite potfasciklu koja je bliže fascikli najvišeg nivoa, a zatim pokušajte ponovo da otpremite datoteku.

Datoteka je možda premeštena, preimenovana ili izbrisana pre nego što ste pokušali da je otpremite. Pronađite datoteku, a zatim pokušajte ponovo da je otpremite.

Savet: Možete da dobijete ovu poruku ako ste premestili datoteku na računaru nakon automatskog otpremanja.

Datoteka se neće otpremiti ako se ne uklapa u dostupan OneDrive prostor skladištenje. Da biste videli koliko prostora vam je preostalo ili dobili još prostora za skladištenje, dodirnite meni OneDrive meni zatim dodirnite dugme "meni " pored imena naloga da biste videli ukupan prostor za skladištenje i prostor. Pored toga, možete i da odete na stranicu „Prostor za skladištenje“ na mreži.

Preimenujte datoteku koju otpremate.

Ime datoteke sadrži znakove koji nisu dozvoljeni. Promenite njeno ime tako da ne počinje ili se ne završava razmakom, da se ne završava tačkom ili da ne uključuje neke od ovih znakova: / \ < > : * " ? |

Ova imena nisu dozvoljena za datoteke ili fascikle: AUX, PRN, NUL, CON, COM0, COM1, COM2, COM3, COM4, COM5, COM6, COM7, COM8, COM9, LPT0, LPT1, LPT2, LPT3, LPT4, LPT5, LPT6, LPT7, LPT8, LPT9

Saznajte više

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Na mreži

Pronađite pomoć na mreži
Pogledajte još stranica podrške za OneDrive za kuću i OneDrive za posao ili školu.
Za OneDrive aplikaciju za mobilne uređaje, pogledajte članak Rešavanje problema sa OneDrive aplikacijom za mobilne uređaje.

Ikona „Podrška putem e-pošte“

Obratite se podršci putem e-pošte
Ako vam je i dalje potrebna pomoć, protresite mobilni uređaj dok ste u OneDrive aplikaciji ili pošaljite e-poruku OneDrive timu za podršku.

Da biste se obratili OneDrive podršci sa PC ili Mac računara, kliknite na OneDrive ikonu na sistemskoj traci poslova ili traci sa menijima, zatim izaberite stavke Više > Pošalji povratne informacije > Nešto mi se ne dopada.

OneDrive Administratori takođe mogu da pogledaju OneDrive Tech zajednicu, Pomoć za OneDrive administratore ili da se obrate podršci za Microsoft 365 za preduzeća.

Forumi Office 365 zajednice

Saveti
Saopštavanje svoje lokacija može da nam pomogne da brže rešimo problem.

Sve je rešeno? Ako ste nam se obratili i OneDrive počne ponovo da radi, obavestite nas tako što ćete odgovoriti na e-poruku koju smo vam poslali.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×