Rešavanje problema sa otpremanju datoteke pomoću usluge OneDrive for Business

Rešavanje problema sa otpremanju datoteke pomoću usluge OneDrive for Business

Nakon dodavanja datoteka u OneDrive za posao ili školu fasciklu, neke datoteke se možda neće otpremiti iz nekoliko razloga i možda ćete videti crno-belu "X" sa ikonom datoteke ili crno-belo "X" na aplikaciji OneDrive na sistemskoj traci poslova.

Isprobajte sledeće korake da biste lakše rešili probleme pri otpremanju datoteka pomoću OneDrive za posao ili školu.

Potvrdite centar aktivnosti

Kliknite na Blue OneDrive Cloud na sistemskoj tacni i potražite greške sa datotekama koje pokušavate da otpremite u centru aktivnosti. OneDrive će predložiti kako da rešite neke greške.

Preimenovanje datoteke

OneDrive za posao ili školu ima neke nepodržane znakove, niske i druga ograničenja. Ako datoteke koje pokušavate da otpremite sadrže ta ograničenja, preimenujte datoteku da biste uklonili ograničenje i ponovo pokušali da sinhronizujete datoteku.

Pročitajte više o ograničenjima i ograničenjima prilikom sinhronizacije datoteka i fascikli.

Premeštanje datoteka van, sinhronizacija, zatim premeštanje datoteka nazad

Uklonite datoteku koja se ne sinhronizuje iz OneDrive fascikle (na primer, postavite datoteku na radnu površinu). Kada potvrdite da se sve preostale datoteke sinhronizuju, premestite datoteku ili datoteke nazad u fasciklu OneDrive i pogledajte da li se datoteka sinhronizuje.

Uverite se da datoteka nije u upotrebi

Datoteke koje aplikacija koja se otvara nije moguće sinhronizovati (osim za Word, Excel i PowerPoint datoteke). Uverite se da nijedna aplikacija ne drži datoteku u otvorenom stanju.

Možda ćete morati da zatvorite aplikaciju na kojoj je datoteka otvorena. U retkim okolnostima ćete možda morati ponovo da pokrenete računar da biste aplikaciji dopustili da je omogući da je sinhronizuje.

Saznajte više

Rešavanje problema sa sinhronizacijom usluge OneDrive za Business

Šta znače OneDrive ikone?

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×