Rešavanje problema sa poštom i kalendarom

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Imate li problema sa programom Outlook? Odgovorite na nekoliko brzih pitanja može da pomogne da se vratite slanju i prijemu e-pošte.

Ako ne možete da otvorite Outlook ili Outlook nestaje ili dovodi do pada, jedna od programskim dodacima može biti kriva ili možda ćete morati da ažurirate Outlook.

Možda ćete morati da podesite Windows Update da automatski preuzima i instalira preporučene ispravke. Instaliranje važnih, preporučenih i opcionalnih ispravki često može rešiti probleme jer se tako menjaju neažurirane datoteke i ispravljaju ranjivosti. Da biste instalirali najnovije Office ispravke, kliknite na vezu ispod.

Zadrži u toku sa najnovijim ispravkama za Windows

Da li to radi? Veliki. Ako ne možete da se obratite podršci.

Možete da pokrenete Outlook u bezbednom režimu, onemogućavanje programskim dodacima i zatim pokušate da otvorite Outlook normalno.

 1. Uradite nešto od sledećeg:

  Ako koristite Windows 7, kliknite na dugme „Start“.
  Ako koristite Windows 8, izaberite stavku „Pokreni“ iz menija „Aplikacije“.

 2. Otkucajte „Outlook /safe“ u prozoru „Pretraga programa i datoteka“ (Windows 7) ili „Pokretanje“ (Windows 8), a zatim izaberite stavku „U redu“.

 3. Zatvorite i ponovo otvorite Outlook.

 4. Ako je problem rešen, možete da nastavite rad ili ako imate vremena, preduzmite sledeće korake da biste pronašli se koje COM programski dodatak dovodi do problema.

  1. Otvaranje menija "datoteka", kliknite na dugme opcije, a zatim izaberite stavku programski dodaci.

  2. Izaberite stavku „COM programski dodaci“, a zatim izaberite stavku „Idi“.

  3. Opozovite izbor u svim poljima za potvrdu na listi da biste onemogućili programske dodatke i izaberite stavku „U redu“.

  4. Ponovo pokrenite Outlook.

  5. Ako ne dođe do problema, vratite se na ekranu COM programski dodaci ih i omogućite jedan po jedan sve dok ne dođe do greške. (Ne zaboravite da zatvorite i ponovo pokrenite Outlook kada svaki programski dodatak omogućen).

Da li to radi? Veliki. Ako ne možete da se obratite podršci.

Ako ne možete da odaberete željene opcije menija, ukucate u e-poruke, kalendar događaja, ili kontakt, Outlook može imati zamrznuti. Postoje tri koraka koje možete preduzeti da biste dobili Outlook radi ponovo.

Povremeno, Outlook pokušava da biste pokrenuli proces u pozadini. Automatsko arhiviranje, slanje i primanje veoma veliki prilog ili pokrenuti neke druge alatke poštansko sanduče svi mogu se izvršiti u pozadini. Pogledajte statusnu traku na dnu ekrana da biste videli da li drugi proces je pokrenut. Ako je tako, sačekajte kratki format vremena (obično 2-3 minuta) da biste videli ako pokretanja programa Outlook radi ponovo.

Da li to radi? Veliki. Ako ne možete da se obratite podršci.

Ako ne možete da otvorite određeni skup fascikli, možete pokušati da popravite datoteku ličnih fascikli ili da kreirate novi profil.

Koraci za kreiranje novog profila.

Da li to radi? Veliki. Ako ne možete da se obratite podršci.

Koraci za popravljanje .pst datoteku.

Da li to radi? Veliki. Ako ne možete da se obratite podršci.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×