Ako imate problema sa povezanim nalozima u programuOutlook.com, isprobajte dolenavodena rešenja:

Važno: Microsoft će ukloniti mogućnost povezivanja novih naloga sa Outlook.com od 10. maja 2021.

  • Nalozi koji su bili povezani pre 10. maja 2021. nastaviće da se sinhronizuju kao i obično.

  • Da biste videli sve naloge e-pošte, kalendare i kontakte u kombinovanom prijemnom sandučetu, preuzmite Outlook za iOS ili Outlook za Android.

Microsoft će ukloniti mogućnost povezivanja novih naloga sa Outlook.com od 10. maja 2021.

Da biste nastavili da vidite e-poštu sa drugih naloga:

  • Preuzmite Outlook za iOS ili Outlook za Android,što vam nudi da sinhronizujete e-poštu, kalendar i kontakte sa drugim nalozima e-pošte, lako se prebacujete između naloga i nudi vam iskustvo sa kombinovanim prijemnim sandučetom, pretragom i integrisanim kalendarom. Za više informacija o tome kako da podesite Outlook za mobilne uređaje na telefonu, pogledajte članak Outlook za iOS i Android – centar za pomoć.

  • Prosledite e-poštu sa drugih naloga na Outlook.com. Više informacija potražite u temi Automatsko prosleđivanje Gmailporuka na drugi nalog i Automatsko prosleđivanje e-pošte u programu Yahoo Mail.

  • Povezivanje drugi nalog da biste Outlook za Windows ili Outlook za Mac (pogledajte dodavanje naloga e-pošte u Outlook).

  • Povezivanje naloge u poštu u e-pošti u Windows 10.

Microsoft će ukloniti mogućnost povezivanja novih naloga sa Outlook.com od 10. maja 2021.

Neispravne postavke su najčešći problem prilikom povezivanja naloga sa uslugom Outlook.com. Potvrdite postavke naloga kod dobavljača. Kada podesite nalog, odjavite se i ponovo se prijavite i uverite se da su postavke ispravne.

U ovom trenutku, Outlook.com podržava samo pravila na novim stavkama koje se šalju u Outlook.com prijemno poštansko sanduče.

Outlook.com ne filtrira poruke poslate na povezani nalog. Filtriranje neželjene pošte pojavljuje se na serveru koji hostuje povezani nalog.

Kalendar je povezan sa Outlook.com nalogom, a ne sa povezanim nalogom. Pozivi za kalendar se šalju iz naloga koji je povezan sa kalendarom.

Fascikla Outlook.com „Poslate stavke“ sinhronizuje samo stavke dostupne na serveru povezanog naloga. Ako se stavka ne pojavljuje u fascikli „Poslate stavke“ servera povezanog naloga, neće se pojaviti u Outlook.com fascikli „Poslate stavke“.

Sinhronizacija između povezanog naloga i Outlook.com ide samo u jednom smeru. Kada povežete nalog, Outlook.com sinhronizuje e-poštu sa povezanog naloga, ali ne sinhronizuje promene koje izvršite u Outlook.com nazad na povezani nalog. Ako izbrišete, premestite ili pročitate e-poruku sa povezanog naloga u Outlook.com, nećete videti promene kada odete na povezani nalog.

Ako ne možete da šaljete ili primate e-poštu sa svog povezanog naloga, do toga može doći zbog kašnjenja sinhronizacije nekih povezanih naloga. Svesni smo ovog problema i rešenje će uskoro biti objavljeno. U međuvremenu predlažemo da koristite besplatnu aplikaciju Pošta za Windows 10 za slanje i prijem e-pošte sa povezanog naloga. Pročitajte više u odeljku Podešavanje e-pošte u aplikaciji „Pošta“ za Windows 10.

Ako dobijete poruku da Outlook.com ne može da se poveže sa serverom za vaš povezani nalog, odaberite stavku Nazad i proverite da li ste uneli ispravnu adresu e-pošte i lozinku za nalog. Ako to ne funkcioniše, možda pokušavate da povežete POP nalog. Više informacija potražite u člancima Šta su to IMAP i POP? i POP, IMAP i SMTP postavke za Outlook.com.

Ako koristite Outlook.com da biste pristupili GoDaddy domenu, možda nećete moći da sinhronizujete naloge pomoću IMAP protokola. Da biste rešili ovaj problem, treba da uklonite povezani nalog i ponovo ga konfigurišete kao POP vezu. Za uputstva o tome kako da ponovo konfigurišete svoj GoDaddy domen, idite na članak Podešavanje adrese e-pošte pomoću POP protokola.

Ako nijedan od ovih koraka ne reši problem ili morate imati omogućen IMAP (onemogućen je podrazumevano), obratite se GoDaddy podršci.

I dalje vam je potrebna pomoć?

Napomena: Moraćete prvo da se prijavite da biste dobili podršku. Ako ne možete da se prijavite, idite na Podršku za nalog.

Dugme „Forum zajednice“ Dugme „Obratite se podršci“

Takođe pogledajte

Dodavanje drugih naloga e-pošte u usluzi Outlook.com.

Uklanjanje povezanog naloga iz usluge Outlook.com

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×