Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Rešavanje problema sa povezanim nalozima u usluzi Outlook.com

Važno: Microsoft je mogućnost povezivanja novih naloga sa Outlook.com 10. maja 2021. Nalozi koji su bili povezani pre 10. maja 2021. nastaviće da se sinhronizuju kao i obično. Da biste videli sve naloge e-pošte, kalendare i kontakte u kombinovanom prijemnom sandučetu, preuzmite Outlook za iOS ili Outlook za Android.

Ako imate problema sa povezanim nalozima u programu Outlook.com, isprobajte naš interaktivni vodič:

Start

Microsoft je mogućnost povezivanja novih naloga sa Outlook.com 10. maja 2021.

Da biste nastavili da vidite e-poruke sa drugih naloga:

Microsoft je mogućnost povezivanja novih naloga sa Outlook.com 10. maja 2021.

Neispravne postavke su najčešći problem prilikom povezivanja naloga sa uslugom Outlook.com. Potvrdite postavke naloga kod dobavljača. Kada podesite nalog, odjavite se i ponovo se prijavite i uverite se da su postavke ispravne.

U ovom trenutku, Outlook.com podržava samo pravila na novim stavkama koje se šalju u Outlook.com prijemno poštansko sanduče.

Outlook.com ne filtrira poruke poslate na povezani nalog. Filtriranje neželjene pošte pojavljuje se na serveru koji hostuje povezani nalog.

Kalendar je povezan sa Outlook.com nalogom, a ne sa povezanim nalogom. Pozivi za kalendar se šalju iz naloga koji je povezan sa kalendarom.

Fascikla Outlook.com „Poslate stavke“ sinhronizuje samo stavke dostupne na serveru povezanog naloga. Ako se stavka ne pojavljuje u fascikli „Poslate stavke“ servera povezanog naloga, neće se pojaviti u Outlook.com fascikli „Poslate stavke“.

Sinhronizacija između povezanog naloga i Outlook.com ide samo u jednom smeru. Kada povežete nalog, Outlook.com sinhronizuje e-poštu sa povezanog naloga, ali ne sinhronizuje promene koje izvršite u Outlook.com nazad na povezani nalog. Ako izbrišete, premestite ili pročitate e-poruku sa povezanog naloga u Outlook.com, nećete videti promene kada odete na povezani nalog.

Ako ne možete da šaljete ili primate e-poruke sa povezanog naloga, to može biti zbog kašnjenja u sinhronizovanju nekih povezanih naloga. Svesni smo ovog problema i rešenje će uskoro biti objavljeno. U međuvremenu, predlažemo da koristite besplatnu aplikaciju Pošta za Windows 10 za slanje i primanje e-poruka sa povezanog naloga. Pročitajte kako da podesite e-poštu u aplikaciji Pošta za Windows 10 .

Ako dobijete poruku koja Outlook.com da se poveže sa serverom za povezani nalog, izaberite stavku Nazad i proverite da li ste uneli ispravnu e-adresu i lozinku za nalog. Ako to ne funkcioniše, možda pokušavate da povežete POP nalog. Više informacija potražite u člancima Šta su to IMAP i POP? i POP, IMAP i SMTP postavke za Outlook.com.

Ako koristite Outlook.com da biste pristupili GoDaddy domenu, možda nećete moći da sinhronizujete naloge pomoću IMAP protokola. Da biste rešili ovaj problem, treba da uklonite povezani nalog i ponovo ga konfigurišete kao POP vezu. Uputstva o tome kako da ponovo konfigurišete GoDaddy domen potražite u članku Podešavanje e-adrese pomoću POP protokola .

Ako nijedan od ovih koraka ne reši problem ili morate imati omogućen IMAP (onemogućen je podrazumevano), obratite se GoDaddy podršci.

I dalje vam je potrebna pomoć?

Da biste dobili podršku u usluzi Outlook.com, kliknite ovde ili izaberite stavku „Pomoć“ na traci sa menijima i unesite upit. Ako putem samopomoći ne rešite problem, pomerite se nadole do stavke I dalje vam je potrebna pomoć? i izaberite opciju Da.

Moraćete da se prijavite da biste nam se obratili u usluzi Outlook.com. Ako ne možete da se prijavite, kliknite ovde

Za drugu pomoć u vezi sa Microsoft nalogom i pretplatama posetite Pomoć za nalog i naplatu.

Ikona aplikacije „Pronalaženje pomoći“

Da biste pronašli pomoć i rešili probleme sa drugim Microsoft proizvodima i uslugama, unesite problem ovde

Postavljajte pitanja, pratite diskusije i delite svoje znanje u zajednici na sajtu Outlook.com.

Takođe pogledajte

Dodavanje drugih naloga e-pošte u usluzi Outlook.com.

Uklanjanje povezanog naloga iz usluge Outlook.com

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×