Rešavanje problema sa programom Outlook za mobilne uređaje

Ako imate Microsoft 365 poslovni ili školski nalog nalog koji koristi Microsoft 365 za preduzeća ili naloge zasnovane na sistemu Exchange, razgovarajte sa Microsoft 365 administratorom ili tehničkom podrškom da biste rešili probleme.

Ako imate Outlook.com naloge kao što su @hotmail.com, @live.com itd, obratite se Microsoft podršci

Brisanje telefonskih partnerstava

Ako izgubite telefon ili pokušavate da uspostavite početne vrednosti učešća u sinhronizaciji, možete da ih uklonite iz naloga. Ovo neće obrisati vaš uređaj.

Saznajte kako da izbrišete ili uklonite telefonska partnerstva pomoću aplikacije Outlook na vebu: Rešite probleme sa sinhronizacijom e-pošte ili uklonite uređaj iz poštanskog sandučeta aplikacije Outlook na vebu

Ne mogu da instaliram aplikaciju Outlook

Da biste instalirali Outlook aplikaciju za mobilne uređaje, potrebno vam je sledeće:

 • Mobilni uređaj koji ispunjava minimalne zahteve za aplikaciju.

 • Dovoljno prostora za skladištenje na uređaju za veličinu aplikacije.

 • Wi-Fi ili veza podataka koja će vam omogućiti da preuzmete aplikacije.

Outlook aplikacija pada

Ako Outlook aplikacija za mobilne uređaje otkazuje kada je otvarate, obrišite keš pregledača na uređaju. A zatim uklonite aplikaciju i ponovo je instalirajte.

U programu Outlook ne mogu da pronađem funkciju koja mi je potrebna

Ako postoji alatka ili funkcija koja vam je potrebna, ali ne možete da je pronađete u aplikaciji, posetite naše Polje za predlog da biste nam poslali povratne informacije ili glasali za funkcije koje su drugi tražili.

Outlook.com ili nalog Microsoft 365 poslovni ili školski nalog se više ne sinhronizuje

Ako se Outlook.com ili Microsoft 365 poslovni ili školski nalog nalog sinhronizovali sa mobilnim uređajem pre, a sada nije, pogledajte članak popravljanje Outlook.com problema sa sinhronizacijom e-pošte. Možete da saznate kako da uklonite učešće u sinhronizaciji, a zatim ćete morati ponovo da dodate nalog.

Ovde možete da pogledate i prekide u statusu servera usluge Outlook.com. Ako e-pošta radi na računaru i ne postoje prekidi, možda postoji problem sa aplikacijom e-pošte.

Ne možete da sinhronizujete kalendar i kontakte posle podešavanja

Kalendari i kontakti se ne sinhronizuju ako ste e-poštu podesili kao IMAP ili POP nalog. Moraćete da ih dodate kao Exchange ActiveSync nalog. Takođe se uverite da aplikacija e-pošte ima odgovarajuće dozvole za pristup kalendaru i kontaktima.

Pročitajte članak Nije moguće sinhronizovanje kalendara i kontakata sa telefonom ili tabletom ako imate problema sa sinhronizovanjem kada prvi put podešavate nalog e-pošte

Ako nalog e-pošte radi dobro na računaru, problem može da bude sa aplikacijom e-pošte i moraćete da se obratite podršci. Na primer, ako imate problema pri dodavanju Outlook.com naloga e-pošte u iOS aplikaciju za poštu, obratite se Apple podršci. Preporučujemo vam da preuzmete i instalirate Outlook aplikaciju za mobilne uređaje radi jednostavnog upravljanja kalendarom i e-poštom.

Ne mogu da se prijavim u aplikaciju

 • Proverite nalog e-pošte i lozinku i pokušajte ponovo da unesete informacije.

 • Uverite se da je nalog e-pošte podržan. Možete da dodate naloge iz Microsoft 365, Exchange online, Exchange Server (2007 SP2, 2010, 2013), Outlook.com (uključujući Hotmail, Live i MSN), gmail, iCloud i yahoo! Mail.

  Ako niste sigurni koji tip naloga e-pošte imate, proverite sa timom za podršku na radnom mestu, dobavljačem e-pošte ili dobavljačem internet usluga (ISP).

 • Ako ne možete da se prijavite na nalog koji ste već dodali, uklonite nalog, a zatim ga ponovo dodajte.

  Da biste uklonili nalog i ponovo ga dodali:

  1. Idite na Postavke, a zatim izaberite nalog koji želite da izbrišete.

  2. Izaberite stavku Ukloni nalog.

  3. Izaberite stavku Sa uređaja (uklanja nalog, ali čuva podatke) ili Sa uređaja i udaljene podatke (uklanja nalog i sve informacije povezane sa tim nalogom).

  4. Ponovo dodajte nalog.

Pomoć za verifikaciju u dva koraka

Saznajte više o verifikaciji u dva koraka:

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×