Upravljajte zakazanim obavezama, planovima, budžetima – lako uz Microsoft 365

Rešavanje problema sa programom Outlook za Windows pomoću automatizovanih alatki za rešavanje problema

Imamo više alatki koje vam pomažu da automatski dijagnostikujete problem, rešavate probleme i rešite probleme sa programom Outlook.

Microsoft pomoćnik za podršku i oporavak

Microsoft pomoćnik za podršku i oporavak vam može pomoći da automatski dijagnostikujete i rešite opseg Outlook problema. Moraćete da preuzmete aplikaciju na lokalni računar, prijavite se pomoću poslovnog naloga kuće, posla ili škole i izaberite problem sa kojim želite da pomognete.

Microsoft pomoćnik za podršku i oporavak će obaviti seriju dijagnostičkih testova na računaru i pomoći vam da podesite novi profil ili rešite druge probleme. Ako neki od testova ne uspe, ona vam predlaže kako da rešite problem. Ako imate određeni problem u programu Outlook, možete da probate jednu od sledećih Microsoft pomoćnik za podršku i oporavak veza:

Više informacija i da biste instalirali alatku potražite u članku: Osnovni podaci o pomoćniku Microsoft podrške i oporavku.

Dodatni resursi:
Office 365 ugao podrške: ove video zapise kreiraju Microsoft 365 inženjeri podrške kako bi vam pomogli da saznate više o Microsoft 365 i fokusirali ste se na trendove podrške i na najvišem pitanju i problemi.

Alatka za proveru kalendara za Outlook (CalCheck)

CalCheck je program koji traži probleme sa Outlook kalendarom i vrši razne provere opštih postavki, kao što su dozvole, objavljivanje podataka o zauzetosti, konfigurisanje delegata i automatsko rezervisanje. Zatim se za svaku stavku u kalendaru proverava da li postoje poznati problemi koji mogu izazvati neočekivano ponašanje, kao što su sastanci koji naizgled nedostaju.

Da biste dobili dodatne informacije i instalirali alatku, posetite stranicu: Alatka za proveru kalendara za Outlook (CalCheck).

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×