Programski Teams Sastanak vam Teams Outlook sastanak sa sastanka. Programski dodatak je dostupan za Outlook na Windows, Mac računarima, vebu i mobilnim uređajima i trebalo bi da se automatski instalira ako imate Microsoft Teams i Kancelarija 2013, Kancelarija 2016 ili Kancelarija 2019 instaliran na Windows računaru. 

Da biste pronašli programski Teams Sastanak, otvorite Outlook, prebacite se na prikaz Kalendar, a zatim izaberite stavku Novi Teams sastanak. 

New Teams Meeting selection in Outlook kalendar view

Rešavanje problema (automatizovani koraci)

Windows 10

Ako nemate programski dodatak Teams Sastanak i nalazite se u programu Windows 10, idite na Teams programski dodatak za Outlooknedostaje , Outlook zatim izaberite stavku Otvori da biste isprobali programski dodatak Teams za Outlook automatizovano rešenje.

Drugi operativni sistemi

Ako to ne funkcioniše ili ako niste na Windows 10, pokušajte da preuzmete i pokrenute Microsoft pomoćnik za oporavak podrške da biste izvršili automatizovane korake za rešavanje problema i ispravke.

Rešavanje problema (ručni koraci)

Ako te opcije ne rade, evo još dva koraka koja možete da isprobate. Ako prva ne funkcioniše, pokušajte sa drugom.

  • Odjavite se iz Teams ga ponovo pokrenite. (U polju za pretragu na traci zadataka otkucajte Teams, a zatim je izaberite iz rezultata.)

  • Zatvorite Outlook a zatim ga ponovo pokrenite. (U polju za pretragu na traci zadataka otkucajte Outlook, a zatim je izaberite iz rezultata.)

Ako i dalje ne vidite programski dodatak, uverite se da nije onemogućen u programu Outlook:

  1. U Outlook, na kartici Datoteka izaberite stavku Opcije.

  2. U dijalogu Outlook Opcije izaberite stavku Programski dodaci.

  3. Potvrdite Microsoft Teams "Programski dodatak za Microsoft kancelarija sastanka" naveden na listi "Programski dodaci aktivne aplikacije"

  4. Ako je Teams "Sastanak" naveden na listi Onemogućeni programski dodaci aplikacije, u okviru Upravljanje izaberitestavku COMprogramski dodaci , a zatim izaberite stavku Idi....

  5. Potvrdite izbor Microsoft Teams sastanku za Microsoft kancelarija sastanka.

  6. Kliknite na dugme U redu u svim dijalozima, a zatim zatvorite Outlook.

  7. Ponovo pokrenite Outlook. (U polju za pretragu na traci zadataka otkucajte Outlook, a zatim je izaberite iz rezultata.)

Opšta uputstva o tome kako da upravljate programski dodacima možete da vidite u temi Prikaz programskih dodatak, upravljanje Kancelarija programima, kao i o tome kako da upravljate programima.

Dodatne korake za administance i IT e-Teamsdodatne informacije o programu Teams Meeting Outlook for Windows does not show .

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?

Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Imate li dodatne povratne informacije? (Opcionalno)

Hvala vam na povratnim informacijama!

×