Redovno ažurirajte nastavnike

Redovno ažurirajte nastavnike

Prijavljivanje novih zaposlenih i vaši prvi linijski radnici ažurirani su u najnovijim vestima o kompaniji, bezbednosnoj proceduri i najbolje prakse mogu da budu izazovne kada se osobe proširuju na lokacije i smernice se često menjaju. Potrebno vam je lako da izvršite najnovije vesti i smernice koje mogu da pristupe zaposlenima i kada je to potrebno.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji  

Uverite se da zaposleni imaju najnoviju proceduru bezbednosti i smernice za Microsoft timove. Skladištite knjige, materijale za obuku, bezbednosne procedure i druge resurse na kartici "datoteke" tako da radnici mogu da im pristupe u bilo kom trenutku. Kada dodate novog zaposlenog, oni odmah mogu da pristupe informacijama koje su im potrebne sa bilo kog uređaja.

Koristite @general pominjete da bi ceo tim znao kada su nove ili ažurirane procedure, specifikacije proizvoda ili izveštaji o prodaji dostupni. Koristite ćaskanje da biste odgovorili na pitanja koja imaju ili da obezbede dodatni kontekst.

Takođe možete da radite obuke sa uživo događajima i odgovorite na pitanja zaposlenog u realnom vremenu. Zaposleni takođe mogu da sarađuju u timovima da bi delili najbolje prakse, postavljaju pitanja i odmah dobili povratne informacije.

Istaknute stavke

  • Napravite pristupačne obuku svim zaposlenima.

  • Trenutno obaveštavanje novih procedura.

  • Kreirajte interaktivne obuke tako da zaposleni mogu da postavljaju pitanja i razmenjuju najbolje prakse.

Saznajte više

Podesite tim i počnite da radite

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×