Reprodukcija i deljenje snimanja sastanka u timovima

Reprodukcija i deljenje snimanja sastanka u timovima

Važno: Početkom 2021, snimci sastanaka timova više se neće čuvati u programu Microsoft stream. Svi snimci sastanka će biti sačuvani u usluzi OneDrive i sistemu SharePoint od zatim dalje. Neke organizacije već biraju da biste napravili ovu promenu. Za te korisnike, migracija u OneDrive i SharePoint počeće u 2020.

Napomena: Mobilni korisnici bi trebalo da ažuriraju najnoviju verziju aplikacije za iOS i Android da bi iskusili snimanje i reprodukciju video zapisa u timovima.

U ovom članku

Reprodukcija snimanja sastanka

Čuvanje i dozvole za snimanje sastanka

Deljenje veze ka snimanju sastanka sa drugima

Preuzimanje snimanja sastanka

Želite da saznate više?

Reprodukcija snimanja sastanka

Ako ste bili deo sastanka, idite na pregled istorije ćaskanja (ili razgovora kanalima, ako je to bio sastanak kanala) u timovima i kliknite na snimak sastanka da biste je reprodukovali. 

Takođe možete da izaberete još radnji Dugme „Još opcija“ na snimanju sastanka i odaberete stavku Otvori u usluzi OneDrive ako je to bio sastanak razgovora ili da se Otvori u sistemu SharePoint ako je to bio sastanak kanala.

Važno: Ako organizacija i dalje koristi Microsoft stream   (ne OneDrive i SharePoint), možete da odete na toki izaberete moj sadržaj> video zapise da biste reprodukovali snimak.

Napomena: Pomoćni titlovi još uvek nisu dostupni u snimcima sastanaka timova na usluzi OneDrive i sistemu SharePoint.

Čuvanje i dozvole za snimanje sastanka

Snimci sastanka timova će se uskladištiti u usluzi OneDrive ili sistemu SharePoint, u zavisnosti od tipa sastanka. 

Važno: 

  • Ako org i dalje koristi Microsoft stream (a ne OneDrive i SharePoint) za skladištenje snimaka, a vi ste vlasnik sastanka, možete da promenite dozvole i omogućite osobama bez pristupa da vide snimak sastanka. 

  • Otvorite sastanak u toku i izaberite Dugme „Još opcija“ > Ažuriranje detalja video zapisa. Idite ovde radi daljih detalja. 

Sastanci kanala

Za sastanke kanala, snimak se skladišti u fascikli " snimci " na kartici " datoteke " za kanal.

Kartica " datoteke " skladišti sve datoteke na SharePoint lokaciji i u biblioteci dokumenata za kanal. Svi koji su deo kanala imaće dozvolu za uređivanje i prikaz snimanja.

Svi ostali sastanci 

Za sastanke koji nisu na kanalu, snimak će biti uskladišten u fascikli " snimci " u OneDrive direktorijumu osobe koja je pokrenula snimanje.
 

Napomena: Samo organizator sastanka i osoba koja je pokrenula snimanje moći će da uređuje snimak. Međutim, svi pozvani na sastanak moći će da vide snimak. 

Deljenje veze ka snimanju sastanka sa drugima

Ako ste zapisali ili organizovali sastanak, možete da delite snimak sa osobama koje nisu pozvane na sastanak – samo ga delite kao što biste delili bilo koju drugu datoteku.

Samo pronađite datoteku u usluzi OneDrive ili sistemu SharePoint i delite je direktno sa osobama ili kopirajte veze i delite je kako god želite.

Napomena: Idite ovde da biste saznali više o deljenju snimanja sastanka u usluzi OneDrive i sistemu SharePoint.

Ako niste vi osoba koja je snimila sastanak ili organizovala sastanak, možete i dalje da delite snimak sa osobama koje nisu pozvane na sastanak. Međutim, organizator sastanka ili rekorder sastanka moraće da odobre vašu radnju da bi druge osobe imale pristup.

Napomena: Idite ovdeda biste saznali više o deljenju datoteke u usluzi Microsoft 365.

Preuzimanje snimanja sastanka

U ovom trenutku svako ko može da prikaže snimak sastanka uskladištenog u usluzi OneDrive i sistemu SharePoint takođe može da preuzme kopiju toga. Idite ovdeda biste saznali više o preuzimanju datoteka ili fascikli iz usluge OneDrive ili SharePoint. 

Napomena: U Q1 od 2021, samo će Snimač sastanka i organizator sastanka moći da preuzmu snimanje sastanka. Svi ostali učesnici će moći da ga prikažu.

Važno: Ako org i dalje koristi Microsoft stream za skladištenje snimaka, a vi ste vlasnik sastanka ili Snimač, možete da preuzmete snimak sastanka:

  • Idite na snimak sastanka u istoriju ćaskanja i izaberite stavku Još opcija Dugme „Još opcija“ > Otvori u programu Microsoft stream.

  • Na Microsoft stream portalu izaberite Dugme „Još opcija“ > Preuzmite originalni video.

  • Dodajte video razgovoru u timove tako što ćete izabrati stavku priloži Dugme „Odaberite datoteku“ ispod okvira za sastavljanje. Ili delite snimak bilo kog drugog načina na koji odaberete.

Želite da saznate više?

Snimite sastanak

Obrišite snimak sastanka

Uredite prepisku snimka

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×