Ručno započinjanje toka posla na dokumentu ili stavci

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Omogućeno vam je da ručno započnete tok posla na dokumentu ili stavci direktno iz liste ili biblioteke u kojoj je sačuvan. Opcije koje su vam dostupne kada započnete tok posla mogu da se menjaju u zavisnosti od toga šta tok posla treba da uradi i od toga kako je bio prilagođen kad je dodat u listu, biblioteku ili tip sadržaja za stavku. Morate imati dozvolu za uređivanje stavki da biste započeli tok posla. Neki tokovi posla mogu da zahtevaju da imate i dozvolu za uređivanje lista (ili neku drugu posebnu dozvolu) da biste započeli tok posla na dokumentu ili stavci.

Napomena: Ako želite da se uverite da će učesnici toka posla primiti e-poštom upozorenja i podsetnike u vezi sa svojim zadacima toka posla nakon što pokrenete tok posla, proverite sa administratorom servera da li je e-pošta omogućena za vašu lokaciju.

  1. Ako lista ili biblioteka nije već otvorena, kliknite na njeno ime na traci „Brzo pokretanje“.

    Ako se ne pojavi ime liste ili biblioteke, izaberite stavku Prikaz celog sadržaja lokacije i zatim kliknite na ime liste ili biblioteke.

  2. Postavite pokazivač na ime dokumenta ili stavke za koje želite da započnete tok posla, kliknite na strelicu koja se pojavljuje, a zatim izaberite stavku Tokovi posla.

    Napomena: Komanda Tokovi posla je dostupna samo kada se stavka nalazi u listi ili biblioteci koja je povezana sa najmanje jednim tokom posla.

  3. U grupi Započinjanje novog toka posla izaberite ime toka posla koji želite da započnete.

  4. Ukoliko vam bude zatraženo da obezbedite informacije kao što su lista učesnika, uputstva vezana za zadatak ili rok izvršenja, upišite ih u za to predviđena polja.

Vrh stranice

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×