Sažimanje glavnog Clip Organizer kataloga

Podrška za Office 2010 završila se 13. oktobra 2020.

Izvršite nadogradnju na Microsoft 365 da biste radili bilo gde sa bilo kog uređaja i da biste nastavili da dobijate podršku.

Nadogradi odmah

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Sažimanje kataloga ne uklanja klipove sa čvrstog diska ili iz programa Microsoft Clip Organizer, ali će samo sažeti vaš glavni Clip Organizer katalog. Ovaj katalog sadrži veličine sličice klipa preglede i druge podatke o svojstvima klipova. Ako želite da uklonite instalirane klipove sa računara da biste uštedeli prostor, morate da deinstalirate ih pomoću programa koji su instalirani.

Napomena: Microsoft Office Clip Organizer više nije uključena posle Office 2010 i nije dostupna u aplikacijama u Office 2013 ili novije verzije.

Kompaktni klipove

Sažimanje izvršava mnogo rutinsko provere Clip Organizer podataka, kao što su popraviti svako oštećenje podataka u glavni Clip Organizer katalog.

U meniju Alatke izaberite stavku kompaktna.

Napomene: 

  • Ako imate problema, kao što je oštećena poruke o grešci podataka ili nedostaju klipovi, korišćenjem kompaktna može rešiti problem

  • .

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×