Saradnja sa komentarima u sistemu Office 365

< više scenarija za saradnju

Komentari su odličan način da date konjugate povratne informacije i omogućava vam da vidite istoriju diskusije u datoteci. Možete i da označite određenu osobu sa @mention i one mogu da vam odgovaraju u okviru datoteke sledeći put kada je vide.

Pročitajte o saradnji sa komentarima!

Lindina priča o komentarima

Kreiranje & čuvanja u oblaku

Linda je deo komiteta za moral na poslu i zadužena je za vođenje planiranja godišnjeg puta tima za izgradnju tima. Ima mnogo ideja, ali prvo mora da ih organizuje.

Linda otvara Excel aplikaciju na svom RAČUNARU i kreira unakrsnu tabelu sa datumima putovanja. Zatim Ona dodaje svoje ideje za aktivnosti i opcije Večernje veceri. Nakon što joj se inicijalne misli dodaju, ona čuva datoteku u svom OneDrive.

Lindi treba povratne informacije o njenim idejama, tako da kreira unakrsnu tabelu i čuva ih u oblaku.

Privatno deljenje pomoću usluge OneDrive

Vreme je da dobijemo neke povratne informacije od ostatka komiteta za moral. Linda jednostavno deli Excel unakrsnu tabelu direktno iz aplikacije na Todd i Inga.

U svojoj poruci za deljenje Ona dodaje: "Evo mojih predloga šta da se rade i jedu tokom putovanja preduzeća. Obavestite me ako postoji bilo koji problem sa ovim iz vaših pojedinačnih timova. "

Linda klikne na dugme deli da bi pozvale druge da sarađuju.

Komentari i zajednički rad

Kasnije tog dana Inga vidi da je Linda podelila njene ideje sa njom, ali ima slobodan dan. Iako nema laptop na računaru kod kuće, i dalje može da pristupi dokumentu pomoću Excel za veb. Ona dodaje komentar sa @mention za Lindu, "veoma se plašim vode. Šta mislite o planinarenju umesto na krstarenje? "

Todd otvara Excel unakrsnu tabelu i vidi da je Inga već komentarisalo. To je primetio na večeri prvog dana kada je Linda predložila brazilsku Steakhouse. Međutim, on zna da je Alis u njegovom timu vegetarijanac. On @mentions Lindu u komentaru kako bi joj rekao da nije dobra opcija. On takođe odgovara na komentarišin komentar o šetnju, "volim planinarenje i bilo bi srećno".

Todd i Inga ostavljaju komentare za Lindu pomoću @mention.

Uređivanje i odgovaranje na komentare

Linda je u иekaonici zubara. Dobija obaveštenja o @mentions na mobilnom telefonu. Pomoću Excel aplikacije za mobilne uređaje, otvara unakrsnu tabelu i čita komentare koje su joj Inga i Todd ostavili. Reagovala je na komentar koje je pokrenula Inga, "planinarenje mi zvuči dobro". Menja aktivnost u unakrsnoj tabeli sa krstarenja na planinarenje.

Linda vidi da je Todd i dalje u datoteci. Reagira na svoj komentar: "u stvari, ova određena Steakhouse je dobro poznata po njenim vegetarijanskom i veganskim opcijama! Ako se Alis i dalje ne odgovara, možemo da pogledamo i druge opcije. "

Odmah vidi da je Todd reagovao na njen komentar u realnom vremenu, "Steakhouse je onda dobar za polazak!"

Linda dobija obaveštenja o @mentions i odaziva se komentarima pre nego što ih reši.

Resursi

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×