Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Da biste dobili bolje rezultate prilikom pretraživanja beležaka, uzmite u obzir sledeće savete:

  • Koristite podjednako velika i mala slova    Pretraga u programu OneNote ne razlikuje velika i mala slova. Na primer, ako otkucate "Ponedeljak", OneNote će pronaći sve beleške koje sadrže i "ponedeljak" i "ponedeljak".

  • Koristite samo prvih nekoliko slova reči da biste proširili rezultate pretrage    Kada otkucajte prvih nekoliko slova reči, OneNote će pronaći sve reči koje sadrže ta slova. Na primer, ako otkucate „Tim“ i imate beleške koje sadrže reč „timovi“, OneNote će pronaći sve beleške koje sadrže i reč „Tim“ i reč „timovi“.

  • Koristite „snimanje zvuka je započeto” ili „snimanje video zapisa je započeto” za pronalaženje audio ili video beležaka    Kada snimate audio ili video beleške, OneNote automatski umeće tekst „Snimanje zvuka je započeto” ili „Snimanje video zapisa je započeto”, u zavisnosti od tipa snimanja. Da biste pretraživali audio beleške, otkucajte snimanje zvuka je započeto. Da biste pretraživali video beleške, otkucajte snimanje video zapisa je započeto.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×