Saznajte više o svrhu i podataka korišćenjem Skype za posao projekta heroja

Važno: Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Šta je to "Skype za posao projekta heroja" i podatke koje koristi?

Skype za posao heroja omogućava vam je IT Administrator da vas nagradi za korišćenje Skype za posao da sarađuju i komuniciraju. Program predstavlja koristi Skype za posao u lako vari oblikovanje – u obliku upotrebe značaka prilagođene vašoj organizaciji. Svaki značke predstavlja povećanje nivoa korišćenja programa Skype za posao. Program "Skype za posao projekta heroja" koristi postojeće podatke prikupljene putem Skype za posao i ne zahteva sve dodatne ili veće nivoa podataka koji se prikupljaju za bilo koju pojedinačnu upotreba Skype za posao.

Vaša organizacija već prikuplja informacije o korišćenju programa Skype za posao. "Skype za posao projekta heroja" programa nagrađuje zasnovane na podacima o korišćenju, kao što su broj poziva, broja trenutne poruke se šalju i broj puta funkcije, kao što je deljenje ekrana, koriste. Nagrađuje primite zasnivaju se na ove interakcije i nivo proizvoda koristi.

U sklopu odlučuje u program "Skype za posao projekta heroja", vaš administrator sistema dobija skup dostignuća povezane izveštaje za vašu organizaciju. Ovo omogućava IT Administrator izdati nagrađivanja značaka za korisnika dostignuća. Microsoft dobija izveštaj o broj dostignuća dobijena za organizaciju kao celina. Microsoft ne može da primi sve dodatne korisničke podatke kao deo programa i izveštaj Microsoft prima ne identifikuje bilo koji pojedinačni korisnici u vašoj organizaciji.

Podatke prikupljene putem Skype za posao i informacije na način ovo je koristi i skladištenja podataka je dostupno putem Skype za posao izjava o privatnosti.

Kako će se koristiti "Skype za posao projekta heroja" podatke?

U program Skype za posao projekta heroja je alatka za vaš IT administratori. Program nije predviđeno da biste unapredili svest o Skype za poslovnu aplikaciju, da bi se podstaknuti i nagradili upotrebe i obezbedili veze do obuke i dodatnog Skype za posao resursa.

Mogu li da saglasnosti "Skype za posao projekta heroja" programa?

Potpuno. Da biste prestali da učestvuje, jednostavno popunite obrazac saglasnosti i Skype za posao podatke o korišćenju više ne će biti uključeni u program "Skype za posao projekta heroja" ili komunikacije. Odbijanju "Skype za posao projekta heroja" ne sprečava podatke koji se prikupljene kao što je opisano Skype za posao izjava o privatnosti.

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft pruža ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×