Saznanje o Teams o svom ličnom životu

Teams ličnog života vam omogućava da ostanete u kontaktu sa najbližim osobama, kao i da pratite datoteke, zakazane obaveze iz kalendara i još mnogo toga.

Pri dnu ekrana prikaz je Teams u kartice. Sledi lista onoga što svaka kartica radi.

Teams kartica na dnu ekrana

kartica "Aktivnost timova"

Izaberite karticu Aktivnost da biste videli nedavne reakcije i @mentions od grupe i ćaskanja jedan-na-jedan. Saznajte više o svom feedu o aktivnostima. 

Teams ćaskanje

Izaberite karticu Ćaskanje da biste prikazali grupu i pristupili im i ćaskali jedan-na-jedan. Saznajte kako da šaljete i primate poruke.

Teams Ikona "Sastani se"

Izaberite karticu Sastani se da biste okupili sve, čak i ako nemaju Teams. Saznajte više o tome kako da kreirate sastanak.

Teams more tab

Izaberite stavku Teams Ikona "Još" biste prikazali još više kartica.

Teams Kartica "Kalendar"

Izaberite karticu Kalendar da biste prikazali lični kalendar, uključujući događaje koji su poslati putem grupe i ćaskanja jedan-na-jedan. Saznajte više o kalendaru grupe. 

Teams call icon

Izaberite karticu Pozivi da biste pristupili istoriji poziva, kao i upućujte pozive prijateljima i grupama u Teams. Saznajte više o pozivanje u Teams

Teams datoteke

Izaberite karticu Datoteke da biste istražili OneDrive datoteka, kojima možete da pristupate i delite ih iz Teams. Saznajte više o deljenju datoteka iz OneDrive. 

Teams lokacije

Izaberite karticu Lokacija da biste odabrali način na koji ćete Teams da pristupa informacijama o lokaciji i deli vašu lokaciju. Saznajte više o deljenju svoje lokacije u Teams.

Teams Sef ikona

Izaberite karticu Sef da biste postavili uređaj i pristupili Sef, gde možete da uskladištite vredne i osetljive informacije na svim svojim uređajima. Saznajte više o korišćenju usluge Sef

Teams camera icon

Izaberite karticu Kamera da biste pokrenuli kameru, gde možete da snimate, uređujete i delite slike sa kontaktima i grupama. Saznajte više o kameri

Teams tasks icon

Izaberite karticu Zadaci da biste prikazali pojedinačnu listu zadataka, kao i sve liste grupnih zadataka iz ćaskanja. Liste zadataka i zadatke možete da kreirate i na kartici Zadaci. Saznajte više o fascikli "Zadaci"

Savet: Možete da preuredite redosled izgleda kartica. Izaberite Više Dugme „Još opcija“ , a zatim i preuredi. Kartice možete da prevučete i otpustite kako bi se pojavile po bilo kom redosledu.

Kontaktirajte nas

Za dodatnu pomoć obratite se podršci ili postavite pitanje u zajednici Microsoft Teams.

Duž leve strane ekrana, ekran Teams organizovan u kartice. Sledi brzi prikaz onoga što svaka kartica radi.

Ikone "Ćaskanje o aktivnostima na radnoj površini" i "Kalendar"

Ikona "Aktivnost" na radnoj površini

Izaberite karticu Aktivnost da biste videli nedavne reakcije i @mentions od grupe i ćaskanja jedan-na-jedan. Saznajte više o svom feedu o aktivnostima. 

Ikona ćaskanja na radnoj površini

Izaberite karticu Ćaskanje da biste prikazali grupu i pristupili im i ćaskali jedan-na-jedan. Saznajte kako da šaljete i primate poruke

Ikona kalendara na radnoj površini

Izaberite karticu Kalendar da biste prikazali kalendar i sve sastanke. Saznajte više o sastancima u Teams.

Kontaktirajte nas

Za dodatnu pomoć obratite se podršci ili postavite pitanje u zajednici Microsoft Teams.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×