Sekira

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

U zavisnosti od podataka zasnovanih na mini-grafikoni, promena ose možete suziti njihove skale i tačnost i Olakšajte poređenja.

Horizontalna osa

Opcija

Opis

Opšte ose

Podrazumevani horizontalne ose. Svaka tačka podataka se crtaju u odnosu na druge tačke podataka koje čine mini-grafikon.

Sparklines general axis

Osa sa datumima

Svaka tačka podataka se crtaju u odnosu na datum. Na primer, da biste uporedili zalihama različitih meseci, da izaberete opseg meseci kao osa sa datumima.

Prikaži osu

Prikazuje horizontalnu osu pomoću mini-grafikon da biste bolje vizuelizacija brojevi veći i manji od nule. Ovo je posebno korisno sa mini-grafikoni stil linije.

Show sparkline axis

Plot data right to left

Opoziva horizontalne ose.

Sparkline axis left to right

Vertikalna osa

Možete da podesite minimalne i maksimalne vrednosti za jedan mini-grafikon ili svi mini-grafikoni u grupi.

Opcija

Opis

Automatsko za svaku mini-grafikone

Minimalne i maksimalne vrednosti se razlikuju za svaki mini-grafikon i su zasnovane na podacima koji čini da mini-grafikone. Na primer, ako je opseg podataka o grupi mini-grafikon a1: C4, zatim A1:A4 B1:B4 i C1:C4 svaki ima minimalne i maksimalne vrednosti koje su zasnovane na najviše i najniže brojeve iz tih tri opsega.

Isto je i svi mini-grafikoni

Minimalne i maksimalne vrednosti su iste za sve u mini-grafikona u grupi i zasnivaju se na najniže i najveжe vrednosti u opsegu koji čini toj grupi mini-grafikone. Na primer, ako je opseg podataka za mini-grafikon grupu a1: C4, minimalne i maksimalne vrednosti određuje najmanjih i najvećih brojeva u a1: C4.

Prilagođena

Podešava određeni broj kao minimalno ili maksimalno za grupi mini-grafikone.

Takođe pogledajte

Kreiranje mini-grafikona

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×