Pređi na glavni sadržaj

SharePoint hibridna revizija (u pregledu)

Microsoft SharePoint hibridna revizija (Preview) je nova funkcija u sistemu SharePoint Server 2016 gde korisnici mogu da odaberu da otpreme SharePoint dijagnostika i evidentira upotrebe i imaju izveštaje generisane za njih u Microsoft 365.

SharePoint hibridna revizija (pregled)

SharePoint hibridna revizija (Preview) je nova funkcija u sistemu SharePoint Server 2016 gde korisnici mogu da odaberu da otpreme SharePoint dijagnoze i zapise o korišćenju i imaju izveštaje generisane za njih u Microsoft 365.

Pomoću SharePoint hibridnog nadzora, SharePoint administratori sada imaju vidljivost za aktivnosti korisnika u usluzi Access na SharePoint 2016 lokalima ili na SharePoint online lokacijama. Konfigurisanje ove hibridne funkcije je jednostavno i pokreće ga hibridni birač scenarija.

Za SharePoint 2016 klijente, ova funkcija pregleda je dostupna u okviru funkcija Pack 1.

Pogledajte članak najavljivanjem značajnog paketa 1 za SharePoint Server 2016 – Cloud-Born i Future za objavljivanje izdanja.

Napomena: Ovo je funkcija pregleda i zato ne postoji podrška za upotrebu proizvodnje. Koristite ovu funkciju samo u probnoj ili unapred proizvodnoj okruženju. Nije ponuđena podrška za preliminarne funkcije.

Srodne teme

Konfigurisanje SharePoint hibridnog nadzora u sistemu sharepoint 2016 (pregled)

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×