SharePoint stranicu "Sadržaj lokacije"

Na stranici SharePoint u sistemu Microsoft 365 ili SharePoint Server 2019 lokaciji vlasnici lokacije mogu prikazati listu svih stranica, biblioteka, lista i drugih aplikacija na lokaciji, kao i listu podlokacija. Stranica "Sadržaj lokacije" takođe pruža jasniji pristup za dodavanje lista, stranica, biblioteka dokumenata, podlokacija i aplikacija.

SharePoint stranicu "Sadržaj lokacije"

Napomena: Ako stranica sadržaja lokacije ne izgleda ovako, ne brinite! U narednih nekoliko meseci ćemo dostupni novu stranicu sa sadržajem lokacije, tako da ćete je uskoro videti ako je još uvek nemate.

Idi na stranicu sa sadržajem lokacije

Da biste prešli na stranicu sa sadržajem lokacije:

  1. Idite na lokaciju za koje želite da vidite sadržaj lokacije.

  2. Na levoj strani izaberite stavku Sadržaj sajta. Možete i da odete Postavke Mali zupčanik „Postavke“ koji je zauzeo mesto postavki lokacije. na sadržaj lokacije.

Kreiranje nove liste, biblioteke dokumenata, aplikacije ili podsajt

Kliknite na dugme Novo na vrhu stranice da biste prešli na poznatu stranicu gde možete da imenite i podesite novu stavku.

Prikaz sadržaja i podlokacija i rad sa njim

Na stranici sa sadržajem lokacije izaberite stavku Sadržaj da biste videli poznate mogućnosti prikaza i interakcije svih sadržaja na lokaciji, uključujući dokumente, resurse lokacije, stranice i još mnogo toga.

Odeljak "Sadržaj" na stranici "Sadržaj lokacije"

Izaberite stavku Podlokacije da biste videli podlokacije i broj prikaza za svaku od njih i da biste vršili interakciju sa njima tako što ćete kliknuti na podsajt na koji želite da radite. Kliknite na elipse (...) da biste prešli na stranicu sa sadržajem lokacije za tu podlokacije.

Odeljak "Podlokacije" na stranici "Sadržaj lokacije"

Tražite podatke o korišćenje sajta?

Da biste prikazali podatke o korišćenjem za sajt, u levom meniju izaberite stavku Sadržaj sajta, a zatim izaberite stavku Korišćenje sajta na gornjoj traci za navigaciju. Dodatne informacije potražite u temi Prikaz podataka o SharePoint lokaciji.

Kako da se vratim na klasični utisak pri radu?

Ako želite, možete da se vratite na klasičan utisak pri radu sa stranicom sadržaja sajta tako što ćete kliknuti na dugme Vrati se na klasični SharePoint u donjem levom licu. Bićete u klasičnom iskustvu do kraja sesije pregledača. Ako zatvorite pregledač, a zatim ponovo otvorite stranicu sa sadržajem lokacije, ponovo ćete videti iskustvo pri radu sa novim sadržajem lokacije. Da biste promenili iskustvo u jednoj biblioteci ili na listi, pogledajte prebacivanje podrazumevanog iskustva za liste ili biblioteke dokumenata iz novog ili klasičnog

Na SharePoint Server 2019, administrator može da kreira sajt tima sa klasičnim ili modernim iskustvom prilikom podešavanja kolekcije sajtova.

  1. U SharePoint administracijiizaberite stavku Kreiraj kolekcije lokacija.

  2. Kreirajte kolekciju sajtova i izaberite sajt tima (klasično iskustvo) u okviruPredlošci.

  3. Nastavite da kreirate i sačuvate kolekciju lokacija.

Napomena: Iako se ovaj odeljak odnosi na liste i biblioteke, on se koristi i za podešavanje podrazumevanog iskustva za sadržaj lokacije.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×