Sinhronizacija Microsoft timovima

Sinhronizacija Microsoft timovima

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako imate probleme sa sinhronizacijom u timovima, reklamnog natpisa se pojavljuje na vrhu aplikaciju koja sadrži vezu osvežavanje . Kliknite na vezu da biste ponovo pokrenuli aplikaciju; koje bi trebalo da bude potpuno sinhronizovali kada se sve radi i ponovo.

Vaša druga opcija je da biste ručno ponovo pokrenite aplikaciju tako što ćete kliknuti desnim tasterom miša na ikonu u usidri (Mac) ili zadataka (Windows) i izabrati stavku Odustani. Nakon što zatvorite, samo kliknite na ikonu aplikacije da biste ga ponovo otvorite.

Naš aplikacija za mobilne uređaje automatski sinhronizuje svaki put kada otvorite ili da ih koristite. Takođe možete da ubacite da biste osvežili poruke.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×