Sinhronizovanje Outlook i Apple iPhone ili iPod touch kontakata

Sinhronizacija kontakata između Outlook naloga i Apple iPhone ili iPod dodira zahteva Apple iTunes. Možete da konfigurišete stavke koje se sinhronizuju tokom jednosmernog procesa postavljanja.

Nakon početnog podešavanja, svaki put kada povežete iPhone ili iPod dodir sa računarom, promene na računaru ili uređaju se sinhronizuju.

Napomena: Kao najbolju praksu, uverite se da je softver na računaru i Apple uređaju ažuriran. Takođe, budite obazrivi i ponovo Outlook naloga i Apple uređaja pre nego što počnete.

Izvoz Outlook podataka

 1. Na kartici Datoteka odaberite stavku Otvaranje & Uvoz/izvoz > izvoz.

  Odaberite stavku „Otvaranje i izvoz“, a zatim odaberite stavku „Uvoz/izvoz“.

 2. U čarobnjaku za uvoz i izvoz odaberite stavku Izvezi u datoteku, a > Dalje.

  Odaberite stavku „Izvezi u datoteku“.

 3. U okviru Pravljenje datoteke tipaodaberite stavku Outlook datoteka sa podacima (.pst) > Dalje.

 4. U okviru Izaberite fasciklu za izvozizaberite fasciklu za izvoz i izvoze se samo informacije iz te fascikle.

  Odaberite nalog e-pošte koji želite da izvezete.

 5. Potvrdite izbor u polju za potvrdu Uključi potfascikle da biste se uverili da će sve – Kalendar, Kontakti i Prijemno sanduče – biti izvezeno, a zatim odaberite stavku Dalje.

 6. U okviru Sačuvaj izvezenudatoteku kao kliknite na dugme Potraži da biste izabrali gde ćete da sačuvate Outlook datoteka sa podacima (.pst, otkucajte ime datoteke,a zatim kliknite na dugme U redu da biste nastavili.

  Napomena: Ako ste ranije koristili funkciju izvoza, pojaviće se prethodna lokacija fascikle i ime datoteke. Otkucajte drugo ime datoteke, a zatim kliknite na dugme U redu.

 7. Ako izvozite u postojeću datoteku Outlook datoteka sa podacima (.pst, u okviru Opcije navedite šta treba uraditi pri izvozu stavki koje već postoje u datoteci.

 8. Kliknite na dugme Završi.

Outlook odmah započinje izvoz osim ako se kreira nova datoteka Outlook datoteka sa podacima (.pst ili se koristi datoteka zaštićena lozinkom.

 • Ako kreirate datoteku Outlook datoteka sa podacima (.pst, opcionalna lozinka može vam pomoći da je zaštitite. Kada se pojavi dijalog Kreiranje Outlook datoteke sa podacima, otkucajte lozinku u polja Lozinka i Verifikovanje lozinke, a zatim kliknite na dugme U redu. U dijalogu Lozinka za Outlook datoteku sa podacima otkucajte lozinku, a zatim kliknite na dugmeU redu.

 • Ako izvozite u postojeću datoteku Outlook datoteka sa podacima (.pst koja je zaštićena lozinkom, u dijalogu Lozinka za Outlook datoteku sa podacima otkucajte lozinku, a zatim kliknite na dugme U redu.

Sada kada se vaši Outlook podaci nalaze u .pst datoteci, oni su prenosivi. Na primer, možete da sačuvate .pst datoteku u usluzi OneDrive ili na USB uređaju za skladištenje, a zatim je preuzmete na drugi računar ili neki drugi uređaj po vašem izboru. Pogledajte uvoz e-pošte, kontakata i kalendara u Outlook da biste saznali više.

 1. Na kartici Datoteka odaberite stavku Opcije > više opcija.

  Odaberite stavku „Više opcija“.

 2. U odeljku Izvoz odaberite stavku Izvezi.

  Na stranici „Više opcija“ odaberite stavku „Izvoz“

 3. Izaberite stavku Izvezi u datoteku >Dalje.

 4. Izaberite stavku Outlook datoteka sa podacima (.pst) > Dalje.

 5. U okviru Izaberite fasciklu za izvozizaberite fasciklu za izvoz i izvoze se samo informacije iz te fascikle.

  Odaberite nalog e-pošte koji želite da izvezete.

 6. Potvrdite izbor u polju za potvrdu Uključi potfascikle da biste se uverili da će sve – Kalendar, Kontakti i Prijemno sanduče – biti izvezeno, a zatim odaberite stavku Dalje.

 7. Kliknite na dugme Potraži da biste izabrali gde želite da sačuvate Outlook datoteku sa podacima (.pst) i uneli ime datoteke, a zatim kliknite na dugme U redu da biste nastavili.

  Napomena: Ako ste ranije koristili funkciju izvoza, pojaviće se prethodna lokacija fascikle i ime datoteke. Obavezno promenite ime datoteke ako želite da kreirate novu datoteku umesto korišćenja postojeće.

 8. Ako izvozite u postojeću Outlook datoteku sa podacima (.pst), u okviru Opcije navedite šta treba da se uradi pri izvozu stavki koje već postoje u datoteci.

 9. Kliknite na dugme Završi.

Izvoz se odmah pokreće osim ako se ne kreira nova Outlook datoteka sa podacima (.pst) ili se vrši izvoz u postojeću datoteku koja je zaštićena lozinkom.

 • Ako kreirate novu Outlook datoteku sa podacima (.pst), opcionalna lozinka može vam pomoći da je zaštitite. Kada se pojavi dijalog Kreiranje Outlook datoteke sa podacima, unesite lozinku u polja Lozinka i Verifikujte lozinku, a zatim kliknite na dugme U redu. U dijalogu Lozinka za Outlook datoteku sa podacima unesite lozinku, a zatim kliknite na dugme U redu.

 • Ako izvozite u postojeću Outlook datoteku sa podacima (.pst) koja je zaštićena lozinkom, u dijalogu Lozinka za Outlook datoteku sa podacima unesite lozinku, a zatim kliknite na dugme U redu.

Sada kada se vaši Outlook podaci nalaze u .pst datoteci, oni su prenosivi. Na primer, možete da sačuvate .pst datoteku u usluzi OneDrive ili na USB uređaju za skladištenje, a zatim je preuzmete na drugi računar ili neki drugi uređaj po vašem izboru. Pogledajte uvoz e-pošte, kontakata i kalendara u Outlook da biste saznali više.

 1. Na kartici Datoteka odaberite stavku Uvoz i izvoz.

  Odaberite stavku „Uvoz i izvoz“.

 2. U okviru Odaberite radnju zaizvršavanje odaberite stavku Izvezi u datoteku >Dalje.

  Odaberite stavku „Izvezi u datoteku“, a zatim kliknite na dugme „Dalje“.

 3. Izaberite stavku Fascikla ličnih datoteka (.pst) >Dalje.

 4. Odaberite fasciklu za izvoz i izvoze se samo informacije iz te fascikle.

  Odaberite nalog e-pošte koji želite da izvezete.

 5. Potvrdite izbor u polju za potvrdu Uključi potfascikle da biste se uverili da će sve – Kalendar, Kontakti i Prijemno sanduče – biti izvezeno, a zatim odaberite stavku Dalje.

 6. Kliknite na dugme Potraži da biste izabrali gde želite da sačuvate Outlook datoteku sa podacima (.pst) i uneli ime datoteke. Kliknite na dugme U redu da biste nastavili.

  Napomena: Ako ste ranije koristili funkciju izvoza, pojaviće se prethodna lokacija fascikle i ime datoteke. Obavezno promenite ime datoteke ako želite da kreirate novu datoteku umesto korišćenja postojeće.

 7. Ako izvozite u postojeću Outlook datoteku sa podacima (.pst), u okviru Opcije navedite šta treba da se uradi pri izvozu stavki koje već postoje u datoteci.

 8. Kliknite na dugme Završi.

Izvoz se odmah počinje osim ako ne kreirate novu Outlook datoteku sa podacima (.pst) ili izvozite u postojeću .pst datoteku koja je zaštićena lozinkom. U tim slučajevima, pojaviće se ovaj dijalog:

Ako ne želite da zaštitite .pst datoteku lozinkom, kliknite na dugme „U redu“.

Kliknite na dugme U redu ako ne želite da zaštitite datoteku lozinkom. U suprotnom:

 • Ako želite da zaštitite .pst datoteku lozinkom: unesite lozinku u polja „Lozinka“ i „Verifikujte lozinku“, a zatim kliknite na dugme U redu. U dijalogu „Lozinka za Outlook datoteku sa podacima“, unesite lozinku, a zatim kliknite na dugme U redu.

 • Ako izvozite u postojeću fasciklu sa ličnim datotekama (.pst)koja je zaštićena lozinkom, u dijalogu Lozinka za Outlook datoteku sa podacima unesite lozinku, a zatim kliknite na dugme U redu.

 1. Povežite iPhone ili iPod dodir sa računarom pomoću kabla koji vam je obezbeđen uz uređaj ili postavljanjem iPhone ili iPod dodira u Apple Universal dock.

  iTunes se automatski otvara kada se poveže sa računarom.

 2. U aplikaciji iTunes, na izvornoj listi, u okviru Uređaji izaberite unos za iPhone ili iPod touch.

 3. Izaberite karticu Informacije.

 4. U okviru Kontaktiizaberite stavku Sinhronizuj kontakteiz , a zatim izaberite stavku Outlook.

 5. Uradite nešto od sledećeg:

  • Da biste sinhronizovali sve kontakte, izaberite stavku Svi kontakti.

  • Da biste ograničili sinhronizovane kontakte, izaberite stavku Izabrane grupe ,a zatim kliknite na grupe koje želite da sinhronizujete.

   Napomena: Da biste izabrali više grupa, pritisnite taster Ctrl dok birate ime svake grupe.

 6. Kliknite na dugme Primeni.

Napomena: Ako koristite Microsoft Exchange Server nalog i imate više od 500 kontakata, svi kontakti se možda neće sinhronizovati osim ako koristite kešvani Exchange režim. Da biste uključili kešvani Exchange režim, pogledajte uključivanje ili isključivanje keširanja Exchange režima.

Outlook za sinhronizaciju za iPhone, iPod touch i iTunes pruža podrška za Apple.

Takođe pogledajte

Podešavanje e-pošte u aplikaciji Outlook za iOS mobilne uređaje

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×