Sistemski zahtevi za OneDrive

OneDrive zahteva aktivni Microsoft nalog, ili poslovni ili školski nalog. Pomoć za kreiranje Microsoft naloga ili prijavljivanje u članku: Pomoć za Microsoft nalog

Za najbolje iskustvo na Veb lokaciji OneDrive preporučujemo da koristite najnoviju verziju Edge, Internet Explorer, Chrome, Firefox ili safari.

Napomena: Microsoft 365 aplikacije i usluge neće podržati Internet Explorer 11 počevši od 2021 17. Saznajte više. Imajte u vidu da će Internet Explorer 11 ostati podržani pregledač. Internet Explorer 11 predstavlja komponentu operativnog sistema Windows i prati smernice životnog ciklusa za proizvod na kojem je instalirana. 

OneDrive aplikacija za stone računare

OneDrive radna površina aplikacija za sinhronizaciju (dostupno na stranici za preuzimanje veb lokacije OneDrive) zahteva sledeće:

 • Operativni sistem:

  • 32-bitna ili 64-bitna verzija operativnog sistema Windows 10, Windows 8/8.1 ili Windows 7.

   Napomene: 

   • OneDrive aplikacija za sinhronizaciju nije podržana u operativnom sistemu Windows XP ili Linux.

   • OneDrive aplikacija za sinhronizaciju funkcionalnost ugrađena je u Windows 10 i Windows 8,1 i podržava povezivanje sa OneDrive za posao ili školu da biste sinhronizovali poslovne ili školske datoteke. Više informacija potražite u članku Sinhronizovanje datoteka pomoću usluge OneDrive u operativnom sistemu Windows.

   • Da biste delili datoteke i fascikle iz istraživača datoteka, morate imati Internet Explorer 11 ili noviju verziju.

  • Windows Server 2019, Windows Server 2016, Windows Server 2012 (uključujući R2) ili Windows Server 2008 R2.

  • Mac OS X 10,12 ili noviji.

   Napomena: Od 1 februara 2019 OneDrive podržava samo nove instalacije na Mac OS 10,12 ili novije verzije. Više informacija potražite u članku OneDrive obaveštenje o podršci

 • Procesor: 1,6 GHz ili noviji ili Mac računar zasnovan na Intel uređaju ili PC računar zasnovan na operativnom sistemu Windows 10

 • Memorija: 1 GB RAM-a ili više

 • Rezolucija: 1024 × 576 minimalno

 • Internet veza: Preporučuje se pristup internetu velike brzine.

 • Sistemi datoteka: NTFS ili HFS + (bezosećajni osoba) ili APFS (bezosećajni

Napomena: Informacije o aplikacija za sinhronizaciju podršci za računare za stone računare potražite u članku Korišćenje aplikacije za sinhronizaciju na virtuelnim radnim površicama.

OneDrive aplikacija za mobilne uređaje

OneDrive aplikacija za mobilne uređaje zahteva jednu od sledećih opcija:

 • Telefon ili tablet sa Android 6,0 ili novijim. Nabavite Android aplikaciju.

  Napomena: Google Play prodavnica i OneDrive aplikacije za Android nisu dostupne u Kini. Takođe, pošto u Kini OneDrive.com blokira vladin zaštitni zid, aplikacija OneDrive neće raditi u Kini kada se prijavite pomoću Microsoft naloga.

 • IPhone, iPad ili iPod Touch sa iOS 12 ili novijim verzijama. Nabavite aplikaciju iOS.

Beta ili Preview izdanja

Volimo prevremene usvojioci, ali PC, Mac i mobilni OS Beta izdanja ne podržavaju. Moraćete da se drћite sa izdanjima proizvodnje da biste nastavili da koristiteOneDrive pouzdano. 

Međutim, ako želite da uvek imate najnoviju i najveću, zašto ne biste pristupili OneDrive pregledu za Android ili OneDrive Preview za iOS i dobili raniji pristup novim funkcijama u OneDrive aplikaciji za mobilne uređaje.

Obratite se podršci

Na mreži

Pronađite pomoć na mreži
Pogledajte još stranica podrške za OneDrive i OneDrive za posao ili školu.
Za OneDrive aplikaciju za mobilne uređaje, pogledajte članak Rešavanje problema sa OneDrive aplikacijom za mobilne uređaje.

OneDriveAdministratori takođe mogu da pogledaju OneDrive Tech zajednicu, Pomoć za OneDrive za administratore.

Ikona „Podrška putem e-pošte“

Obratite se podršci putem e-pošte
Ako vam je i dalje potrebna pomoć, protresite mobilni uređaj dok ste u OneDrive aplikaciji ili pošaljite e-poruku OneDrive timu za podršku. Da biste se obratili OneDrive podršci sa PC ili Mac računara, kliknite na OneDrive ikonu na sistemskoj traci poslova ili traci sa menijima, zatim izaberite stavke Više > Pošalji povratne informacije > Nešto mi se ne dopada.

OneDriveAdministratori mogu da se obrate podršci za Microsoft 365 za preduzeća.

Forumi Office 365 zajednice

Saveti
Saopštavanje svoje lokacija može da nam pomogne da brže rešimo problem.

Sve je rešeno? Ako ste nam se obratili i OneDrive počne ponovo da radi, obavestite nas tako što ćete odgovoriti na e-poruku koju smo vam poslali.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×