Skladište datoteka u timovima

Datoteke koje otpremate na kanal skladište se u SharePoint fascikli tima. Ove datoteke su dostupne na kartici datoteke na vrhu svakog kanala.

Datoteke koje otpremate na jednostrano ćaskanje u usluzi OneDrive for Business i dele se samo sa osobama u tom razgovoru. Ove su dostupne na kartici datoteke na vrhu ćaskanja.

Napomena: OneDrive datoteke koje vidite u timovima su OneDrive for Business datoteke povezane sa Microsoft 365 nalogom, a ne ličnim OneDrive. Timovi trenutno ne mogu da se povežu sa ličnim OneDrive.

Datoteke koje otpremate na kanal skladište se u SharePoint fascikli tima. Da biste pristupili SharePoint datotekama i fasciklama za kanal, idite na kanal i dodirnite stavku datoteke.

Datoteke koje otpremate na jednostrano ili grupno ćaskanje skladište se u OneDrive for Business fascikli i dele se samo sa osobama u tom razgovoru. Možete da im pristupite sa kartice " datoteke " u ćaskanju, stranici " datoteke " u timovima i aplikaciji za mobilne uređaje u usluzi OneDrive.

Možete da otpremite datoteke sa stranice timovi fajlovi tako što ćete dodirnuti OneDrive > Dodajte Izaberite da biste dodali stavku..

Datoteke koje otpremate na kanal skladište se u SharePoint fascikli tima. 

Datoteke koje otpremate na jednostrano ćaskanje u usluzi OneDrive for Business i dele se samo sa osobama u tom razgovoru. 

Nedavne datoteke možete da vidite tako što ćete dodirnuti Dugme „Još“ > datoteke. Odatle izaberite OneDrive i dodirnite stavku Dodaj Izaberite da biste dodali stavku.da biste otpremili datoteku.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?

Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Imate li dodatne povratne informacije? (Opcionalno)

Hvala vam na povratnim informacijama!

×