Skrivanje imena i adresa u ličnoj listi distribucije

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Da biste zadržali imena i e-adrese osoba uključenih u lična Lista distribucije privatne ili skrivene, koristite polje " Bcc ".

Napomene: 

  • Nije moguće prikazati imena liste distribucije u polju bez koja omogućava primaocima da biste je proširili i prikazali celu listu imena i e-adrese.

  • Sledeća procedura će koristiti imena/adresu pošiljaoca u polju i liste distribucije će biti sakrivena u polje " Bcc ".

Dodajte polje "Bcc" u e-poštu, ako već nije tamo

  • U otvorenoj poruci, na kartici " Opcije poruke ili Opcije ", u grupi polja ili Prikaži polja kliknite na dugme Prikaži polje "Bcc" ili "Bcc".

Skrivanje liste distribucije u polje "Bcc"

  1. U otvorenoj poruci, dodajte e-adrese u polju .

  2. U polje Bcc dodajte liste distribucije.

  3. Otkucajte poruku i kliknite na dugme Pošalji.

Više informacija o kreiranju na kontakt grupu ili listu distribucije, idite na Kreiranje grupe kontakata ili listi distribucije u programu Outlook.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×