Skype za posao je sada na Android uređaju

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Lync za Android je postao Skype za posao za Android. Promena unosi novi izgled i pojednostavljeni kontrole u sve funkcije i funkcionalnost već znate.

Uporedni snimci ekrana programa Lync i Skype za posao

Verujemo da vas interesuje šta te promene znače za vas. Čitajte dalje!

Želite li da preskočite pitanja i pravi za posao?

Pronađite sve informacije koje treba da biste počeli da koristite Skype za posao za Android odmah. Preuzmite Skype za posao za Android produktivnost vodič.

Zašto promena?

Ovaj napredak kombinuje jednostavnost i poznavanje Skypea sa funkcijama komunikacije i saradnje programa Lync i omogućava vam da obavljate-pomoć bezbedne platforme za preduzeća koristeći uređaje koje već imate.

Šta je novo u Skype za posao za Android?

Skype za posao za Android uključuje novi izgled i doživljaj, prikaz na Dobijte predstojeći sastanci i istorija razgovora, kontrola lako poziva i druga poboljšanja. A ako vaša organizacija koristi Skype for Business Server 2015, mogućnost da komunicirate sa Skype kontaktima pomoću trenutnih poruka, audio-poziva i video poziva. Nismo napisali sve detalje u Istraživanje Skype za posao na mobilnim uređajima. Pročitajte taj članak za punu priču.

Će ažuriranje se dogoditi automatski?

Možete da odete na Google Play prodavnice da biste ga preuzeli. Ako već imate Lync 2013 na uređaju, bićete upitani da ažurirate na Skype za posao.

Da li Skype za posao funkcioniše na svim verzijama Android?

Skype za posao pokreće na Android 4.0 i novije verzije.

Koristim Lync 2013 za Android, ali na stonom računaru koristim Skype za posao

Ažuriranje za Skype za posao dostupan je putem Google Play prodavnice da svi korisnici koji imaju Android verzije 4.0 ili novijom verzijom. Kada se instalira ispravke, kontaktima i sastanci će biti tamo i će funkcionišu kao jesu u programu Lync.

Koristim Lync 2013 za Android, a na stonom računaru takođe koristim Lync 2013

Ažuriranje za Skype za posao dostupan je putem Google Play prodavnice da svi korisnici koji imaju Android verzije 4.0 ili novijom verzijom. Kada se instalira ispravke, kontaktima i sastanci će biti tamo i će funkcionišu kao jesu u programu Lync.

Koristim Lync 2010 za Android, a na stonom računaru takođe koristim Lync 2010

Nećete moći da ažurirate na Skype za posao.

Nikada ne koristi Lync ili Skype za posao na Android telefon. Odakle?

Da biste koristili Skype za posao za Android, morate Skype za posao ili Lync naloga – obično isto korisničko ime i lozinku koje koristite prilikom prijavljivanja na poslu ili u školi. Ako već koristite verziju programa Skype za posao, imate Skype za posao nalog. Možete da ga preuzmete iz Google Play prodavnice. Dodatne informacije potražite Instalirate Skype za posao na Android uređaju .

Takođe pogledajte

Šta je Skype za posao?

Skype za posao je stigao!

Vodič za produktivnost (preuzimanje)

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×