Slanje datoteke, slike ili povezivanja u timovima

Slanje datoteke, slike ili povezivanja u timovima

Kada ste u ćaskanju, možete da šaljete poruke koje sadrži datoteke, slike i veze.

Slanje veze

Da biste poslali veze, izaberite stavku oblikuj Razvijanje ikone u timovima ispod okvira za sastavljanje, a zatim izaberite stavku Umetni veze Ikona "Umetni povezanost" u timovima .

Izaberite stavku oblikovanje da biste razvili polje.

Dodajte tekst za prikaz i adresu, a zatim kliknite na dugme Umetniili jednostavno kopirajte i nalepite vezu u okvir za sastavljanje i izaberite stavku Pošalji Ikona slanja poruke u timovima . Kada ga pošaljete, poruka koja sadrži vašu povezanost uključuje sličicu i pregled, što možete da zatvorite ako ne biste želeli da je vidite. 

Napomena: Timovi imaju sopstvene ATP veze Security da bi verifikovali da je bilo koja veza koju šaljete ili primite bezbedna za klik na. Kao dodatan nivo zaštite, javićemo vam ako smo identifikovali povezanost potencijalno nebezbednog.

Dodavanje datoteke ili slike

Da biste dodali datoteku ili sliku u poruku, kliknite na dugme odaberi Dugme „Odaberite datoteku“ u okviru za sastavljanje. Zatim možete da otpremite datoteku ili sliku sa računara ili usluge OneDrive ili da je pretražite na kartici datoteke za taj kanal.

U ćaskanju kliknite na dugme odaberi Dugme „Odaberite datoteku“ datoteke i izaberite željenu datoteku ili sliku sa računara ili usluge OneDrive.

Opcije otpremanja datoteka za poruku

Slanje veze

Samo unesite ili nalepite povezanost u polje za pisanje poruka.

Prilaganje slike

Da biste dodali sliku u poruku, dodirnite stavku Dodaj fotografiju Dugme "slika" ispod okvira za pisanje da biste slikali ili otvorili biblioteku fotografija.

Prilaganje datoteke

Da biste priložili datoteku poruci, dodirnite stavku Izaberi datoteku Dugme „Odaberite datoteku“ ispod okvira za sastavljanje i idite na lokaciju datoteke.

Sa ćaskanja ili sastanka dodirnite prilog da biste ga otvorili pomoću Microsoft 365 aplikacije. U razgovoru za kanal dodirnite prilog ili idite na tabulatore > datoteke.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×