Slanje e-poruke kanalu u timovima

Slanje e-poruke kanalu u timovima

Ako želite da pošaljete e-poruku kanalu u timovima, koristite e-adresu kanala. Kada e-pošta bude deo kanala, svako može da odgovori na nju da bi započla razgovor.

U ovom članku

Slanje e-poruke na kanal

Odgovaranje na e-poruku na kanalu

Prikaz originalne e-poruke

Rešavanje problema sa neuspesima e-poštom

Slanje e-poruke na kanal

Idite na ime kanala i izaberite stavku Još opcija Dugme „Još opcija“ > Nabavite e-adresu.

Napomena: IT administrator treba da ga Uključi. Takođe, slanje e-pošte kanalu nije dostupno ako koristite timove kao deo Office 365 vladinog plana.

Odgovaranje na e-poruku na kanalu

Kada odgovorite na e-poruku koja je poslata na kanal, ona se tretira kao odgovor bilo kom drugom prilikom na kanalu. Odgovaranje na objavu u timovima ne šalje odgovor na e-poštu originalnom pošiljaocu. Komentari ili razgovori koje imate o e-poruci na kanalu nisu vidljivi izvan timova.

Prikaz originalne e-poruke

Neke e-poruke koje pošaljete na kanal su suviše velike da bi se prikazale u razgovoru. Da biste videli e-poruku u originalnom formatu, izaberite stavku Prikaži originalnu e-poštu ispod e-poruke u razgovoru.

Rešavanje problema sa neuspesima e-poštom

Nekoliko razloga za slanje e-poruke na kanal može da propadne:

  • IT administrator nije omogućio funkciju IT administrator. Obratite se administratoru za više informacija. Administrator može da konfiguriše ovu funkciju tako što će koristiti integraciju e-pošte u okviru postavki širomorganizacije.

  • Postavke kanala ograničava ko može da šalje e-poštu, kao što je Podešavanje moderacije kanala. Obratite se vlasniku tima ili moderatoru kanala da biste videli da li imate dozvolu za slanje e-pošte na kanal.

  • E-poruka sadrži više od 50 umetnutim slikama.

  • E-poruka ima više od 20 priloga datoteka.

  • E-poruka ima prilog koji je više od 10 MB.

  • SharePoint fascikla povezana sa kanalima je izbrisana, preimenovana ili nije sinhronizovana. Da biste sinhronizovali, idite na kanal, izaberite stavku datoteke, a zatim odaberite stavku Sinhronizacija.

SharePoint fascikla za sinhronizaciju timova

  • Zaštita od bezvredne pošte blokira e-poruku. Obratite se IT administratoru da biste se uverili da se domen koji se koristi na e-adresi nije blokirao. Administrator treba i da se uveri da druge postavke upravljanja timovima omogućavaju da se e-pošta pošalje na kanal.

Možete da čitate, odgovarate na njih i prikazujete originalnu e-poruku u kanalu na mobilnom uređaju. Da biste dobili e-adresu kanala, morate da odete na radnu površinu ili u Veb aplikaciju.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×