Slanje isečaka koda u poruci u timovima

Slanje isečaka koda u poruci u timovima

Da biste poslali isečak koda u poruku ćaskanja, prvo kliknite na dugme oblikuj Dugme „Razvij“ ispod polja za sastavljanje, a zatim izaberite stavku kôd za Dugme "kôd" za kôd na traci za oblikovanje. Otvoriće se dijalog na koji možete da unesete kôd, kao i naslov za taster Snippet. Izaberite jezik koji želite da koristite i odaberite da li želite da se tekst prelamanje.

Isticanje sintakse i automatsko uvlačenje će vam pomoći da napišete kôd na željeni način. Kada pošaljete Snippet, on je uključen u poruku kao karticu, a primalac može da je prikaže u skladu sa ispravljenjem sintakse.

Ako želite da uredite kôd za kôd kada ste ga poslali, izaberite stavku Još opcija Dugme „Još opcija“ > uredite poruku, a zatim ponovo uredite Dugme „Uredi“ na kartici.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×