Slanje poruka za korisnike usluge Skype za posao iz timova

Slanje poruka za korisnike usluge Skype za posao iz timova

Koegzistencija i međuoperativnost između timova i Skype za posao određuju režimeni Teamgurazred. Svima koji koriste Skype za posao dodeljen je režim Teamgurazred, po podrazumevanoj vrednosti ili ih izričito administrator. Ako im je dodeljen režim za kopostojanje, moći će da primaju poruke koje im šaljete iz timova. Samo ih potražite u timovima, otkucajte poruku i pošaljite je na njenom putu. Na listi ćaskanja videćete ikonu Skype za posao.

Više informacija o režimima Teamgurazred: https://docs.Microsoft.com/en-US/microsoftteams/coexistence-chat-calls-presence

Grupno ćaskanje sa programom Skype za posao

Nažalost, grupe ne mogu da se šalju osobama koje koriste Skype za posao. Međutim, svaki put kada vas neko pozove u grupni razgovor iz programa Skype za posao, dobićete obaveštenje u timovima. Zatim možete da se pridružite razgovoru u programu Skype za posao.

Skype za posao ili timove

Da ćaskate sa nekim u programu Skype za posao iz tima je prilično cool, ali ćete nedostajati na zabavne stvari kao što su emoji, prilozi datoteka i kartice. 

Isključivanje usluge Skype za posao

Nije moguće isključiti integraciju sa uslugom Skype za posao. Ako želite da isključite opciju ćaskanja, obratite se IT administratoru.

Napomena: Ako IT administrator Onemogući ćaskanje, i dalje ćete videti sve svoje Skype za poslovne sastanke, ali nećete moći da ćaskate sa programom Skype za posao.

Ako želite da ćaskate jedan-na-jedan sa osobom koja koristi Skype za posao, to možete da uradite iz aplikacije za mobilne uređaje. I dok je to prilično cool, imajte na umu da ćete izgledati zabavne stvari kao što su emoji, prilozi datoteka i kartice.

Ne možete da imate grupno ćaskanje sa osobama koje još koriste Skype za posao. Radimo na tome.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×