Smanjite troškove kreiranjem dokumenata o proizvodima u programu

Smanjite troškove kreiranjem dokumenata o proizvodima u programu

Korišćenje spoljnog dobavljača za kreiranje dokumenata proizvoda košta novac i potrebno je vremena da se uključi u funkcije i promenljive proizvoda. Potreban vam je način da vaš talenat za kuću kreirate profesionalne, vizuelno atraktivne dokumente i da obezbedite odobravanja za javno izdanje i deljenje.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji  

Unesite unos na dokumente i prezentacije proizvoda od internih stručnjaka u Microsoft timovima. Kreirajte kanal i uskladištite sve dokumente i imovinu na jednoj lokaciji. Pošto se svi dokumenti u timovima automatski čuvaju u sistemu SharePoint, osobe mogu da im dodaju dokumente kako bi osiguralo ažurne informacije o proizvodu i uključuju sve relevantne i nove funkcije. 

Vaš talent u kući može da koautorizuje i dovrši kvalitetne dokumente u realnom vremenu bez dodavanja spoljnih troškova. Koristite ćaskanje ili audio ili video pozive da biste postavili pitanja ili podigli zabrinutost bez napuštanja timova. Kada budete spremni da isključite, koristite @mentions za ping liderstvo i podelite konačne rezultate.

Istaknute stavke

  • Talenat za pristup kući da biste dobili brzu povratnu informaciju.

  • Radite zajednički da biste ažurirali dokumente o proizvodu i dobili odobrenje.

  • Kreirajte jedno skladište da biste lako pronašli i ažurirali važne dokumente.

Saznajte više

Microsoft Teams video obuka

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×