Smanjivanje produžavanja proizvodnje pomoću brže održavanja

Smanjivanje produžavanja proizvodnje pomoću brže održavanja

Smanjenje proizvodnje iz zahteva za održavanje može da košta preduzeća vreme i novac. Potreban vam je jednostavan način za praćenje zahteva i skladište dokumentacije na projektima na jednoj lokaciji.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji  

Sa sistemom SharePoint imate jedno mesto za skladištenje prethodnih zahteva za održavanje, sa poznatim procesima, kontaktima i procedurama, tako da možete brzo da primenite novi zahtev za uslugom.

Postavljanje procedure usluge u pokretu sa projektom, što olakšava praćenje potreba za napretkom i balansirani resurs za zahteve za održavanje širom preduzeća.

Kada se desi problem u proceduri usluge, kreirajte kanal Microsoft tima sa timom eksperata da biste brzo rešili probleme. Koristite ćaskanje i zvuk ili video poziv da biste radili na rešenjima i izbegli smanjenje vremena. Možete i da dodate planer da biste kreirali nove planove, organizovali i dodelili zadatke i pratili vaš napredak.

Istaknute stavke

  • Upravljajte zahtevima za održavanje sa jedne lokacije.

  • Dodeljivanje, praćenje i upravljanje projektima održavanja

  • Komuniciranje toka održavanja i rešavanje problema kao tima.

Saznajte više

Šta je to SharePoint?

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×