Sprečavanje korisnika da preuzmu sadržaj sa lokacije

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Sadržaj na lokaciji SharePoint Online je obično dostupni za preuzimanje sa klijenta za sinhronizaciju tako da korisnici mogu da radim van mreže. U nekim slučajevima, možda ćete želeti da biste sprečili korisnike da preuzimaju sadržaj sa klijenta za sinhronizaciju. Recimo da imate sadržaja koji sadrži poverljive klijenta informacije na lokaciji, a ne želite da korisnici moći da syncitems da se datoteka van mreže na laptop ili drugim uređajima. Kao vlasnik lokacije može da pomogne obezbeđivanju podataka tako što ćete postaviti postavku Dostupnost klijenta van mreže da biste 'bez '.

  1. Na lokaciji izaberite stavke Postavke > Postavke lokacije.

  2. U okviru Pretraga izaberite stavku Pretraga i vanmrežna dostupnost.

  3. U odeljku Dostupnost klijenta van mreže , izaberite stavku „Ne”.

Da biste dozvolili korisnicima da preuzimaju sadržaj sa klijenta za sinhronizaciju, postavite opciju Vanmrežna dostupnost klijenta na "da.

Napomena: Ova postavka ne utiče na mogućnost da ručno preuzimanje dokumenata iz fascikle.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×