Sprečavanje onemogućenog režima da blokira upit

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako pokušate da pokrenete upit u programu Access, a ne uspe, upit je možda blokiran zato što Access u onemogućenom režimu. Onemogućeni režim je u režimu smanjene funkcionalnosti do kojeg dolazi kada Access ne možete da utvrdite da li je sadržaj u bazi podataka pouzdane.

Da bi upit rad, morate da omogućite sadržaj baze podataka tako što ćete koji označava da imate poverenja u bazu podataka sadržaja. Možete da omogućite sadržaj baze podataka za sesiju ili da navedete da date baze podataka potiče iz pouzdanog izvora i treba da bude omogućen podrazumevano. Za celu diskusiju o tome kako da verujete bazi podataka, pogledajte članak odluka o pouzdanosti baze podataka. Kada imate poverenja u bazu podataka, Access neće da blokira upit pokretanje.

Napomena: Takođe možete da govori da baze podataka potiče iz pouzdanog izvora pomoću digitalni potpis. Više informacija o digitalnim potpisima, pogledajte članak Prikazivanje pouzdanost tako što ćete dodati digitalni potpis.

Budite korak ispred uz Microsoft 365

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×