Studije slučaja: Omladinske organizacije povećava lokacije saobraćaj i poboljšava produktivnost pomoću SharePoint i Dynamics CRM

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

10/5/2012 09:35.

Napomena: Ovaj članak je deo kolekcije objavljenih poruka sa četiri godine prvi tačku blog za krajnje korisnike SharePoint. Neke veze možda neće funkcionisati u svim zemljama.

Na momci i devojke klub Kanada (BGCC) potrebno Veb rešenja da biste im Internet stranice su zanimljiviji i korisni i njihove produktivniji internim lokacijama. Nakon izrade rešenja sa SharePoint Server i Microsoft Dynamics CRM, klub iskusni povećava lokacije saobraćaj volontere i donacije dok smanjenje administrativnih troškova.

Snapshot of BGCC website

Na BGCC obezbeđuje programima koji podržavaju ispravan pregled obrazovanja, i društvene razvoj više od 200.000 kanadski vibracije i njihove porodice svaku godinu. To je povezivanja više od 100 kluba koja se nalazi u 700 zajednicama širom Kanade. Klub su u delovima grada gde su najčešće potrebne – u velikom gradu zadržava centre sa udaljenom ruralnim zajednicama i prve zemlje.

Na BGCC potrebne produbljivanje svest o njegove programe među zajednicama i pronašli bolji Načini rada interno. Organizacija radili sa partnerom, predviđena je za Misisagu, Ontario, da biste napravili spoljnih i unutrašnjih Web rešenja. Više detalja potražite u članku nedavne studije slučajaOmladinske organizacije povećava lokacije saobraćaj za 20 procenata sa dinamičkim nove Veb prisutnosti”.

Neki istaknuti sadržaji uključuju:

  • Više vizuelno zanimljiviji i interaktivne lokacije koja uključuje blogove i integracija sa lokacijama spoljnih društvenih medija.

  • Mogućnost da pratite kluba, usluge lokacije, osoblje, volonteri, donacije, kampanjama, biltene i marketinške kampanje putem Dynamics CRM.

  • Članovi samo portal gde ljudi mogu da pronađem sadržaj koji je namenjen za njih, na osnovu njihove nivo dozvole.

„Naše efikasne upotreba grafike, alatke za multimedijalne i društvenih medija podstiče veće posetilac interakciju i angažovanje sa zadatak”, piše Susan Bouer, potpredsednik BGCC operacije. „Više vremena na lokaciji prevodi se u povećana javnu svest o našim aktivnostima”.

Za više studije slučaja, potražite na lokaciji Microsoft studije slučaja , gde možete da filtrirate za kombinacije proizvoda, tip industrija, i tako dalje. Hvala

Toni,

SharePoint informacije radnik sadržaja tima

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×