Odnosi se na

Objekat obrasca

Možete da koristite svojstvo Cycle da biste odredili šta se dešava kada pritisnete taster TAB i fokus je u poslednjem kontrola u povezanom obrascu. Čitanje/pisanje bajt.

izraz.Cycle

expression Obavezno. Izraz koji daje jedan od objekata sa liste „Odnosi se na“.

Napomene

Svojstvo Cycle koristi sledeće postavke.

Postavka

Visual Basic

Opis

Svi zapisi

0

(Podrazumevano) Pritiskanje tastera TAB iz poslednje kontrole u obrascu premešta fokus na prvu kontrolu u redosled tabulatora u sledećem zapisu.

Trenutni zapis

1

Pritiskanje tastera TAB iz poslednje kontrole u obrascu premešta fokus na prvu kontrolu u redosledu kartica u istom zapisu.

Trenutna stranica

2

Pritiskanje tastera TAB iz poslednje kontrole na stranici premešta fokus na prvu kontrolu u redosledu kartica na stranici.


Napomena: Svojstvo Cycle možete da postavite koristeći list svojstva obrasca, makro ili Visual Basic for Applications (VBA) kôd.

Možete da podesite svojstvo Cycle u bilo kom prikazu.

Kada pritisnete taster TAB u obrascu, fokus se premešta preko kontrola u obrascu u skladu sa mestom svake kontrole u redosledu kartica.

Možete da podesite svojstvo Cycle na Svi zapisi za obrasce dizajnirane za unos podataka. To omogućava korisniku da se prebaci na novi zapis tako što će pritisnuti taster TAB.

Napomena: Svojstvo Cycle kontroliše samo ponašanje tastera TAB u obrascu kojem je svojstvo podešeno. Ako je kontrola podobrasca u rasporedu kartica, pošto kontrola podobrasca dobije fokus, postavka svojstva Cycle za podobrazac određuje šta se dešava kada pritisnete taster TAB.

Pritisnite kombinaciju tastera CTRL+TAB da biste premestili fokus van kontrole podobrasca.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×