Pređi na glavni sadržaj

Tekst je prevelik da bi mogao da se uklopi u okvir

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Napomena: Ovaj članak je odradio svoj posao i uskoro će biti obustavljen. Da biste sprečili poruku „Stranica nije pronađena“, uklanjamo veze za koje znamo. Ako ste kreirali veze do ove stranice, uklonite ih i zajedno ćemo održati veb povezanim.

Tekst u okvir za tekst je prevelika za uklopila u okvir za tekst. Ako taj uslov ne otkloni, tekst će biti izvezen kao sliku kada publikacija je poslata kao e-poruku. Čitaoci će moći da vidite ceo tekst i kvalitet slike će biti niska slika će povećati veličinu datoteke e-poruke.

Da biste pronašli i izabrali stavku, kliknite na poruku o grešci u oknu zadataka Kontrolora dizajna , kliknite na strelicu i zatim kliknite na dugme Idi na ovu stavku.

Automatsko ispravljanje

Smanjivanje veličine fonta teksta tako da se uklopi      Izaberite ovu ispravku da biste smanjili veličinu teksta tako da se uklopi u okvir za tekst.

Ručno ispravljanje

Da biste rešili ovaj problem, ručno, uradite sledeće:

  1. Izaberite tekst koji želite da promenite.

  2. U meniju Oblikovanje izaberite stavku Font.

  3. U dijalogu Font , u okviru Veličinaunesite željenu veličinu fonta.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×