Testiranje povezivanja kontrole

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada dodate kontrolu u predložak obrasca, možda ćete videti ikonu koji se pojavljuju u kontroli. Ikona može se pojaviti kada postavite pokazivač na kontroli. Ova ikona će vas obavestiti ako ste ispravno povezana kontrola sa polje ili grupa u izvor podataka. Kada kontrolu povezana polja ili grupe u izvoru podataka, podaci uneti u tu kontrolu se čuva. Ikona mogu takođe da vam kažu ako kontrole neće funkcionisati ako korisnici popunite obrazac u Veb pregledaču. Predloške obrazaca koji je moguće popuniti u Veb pregledaču nazivaju predloške obrazaca kompatibilne sa pregledačem.

Ako postoji problem sa povezivanjem kontrole, odmah će se pojaviti na odgovarajuću ikonu.

Napomena: Neke ikone mogu ukazivati na probleme sa kompatibilnošću. Veze ka više informacija o pronalaženju i rešavanje problema sa kompatibilnošću u odeljku Takođe pogledajte .

Da biste testirali povezivanje kontrole:

 • Postavite pokazivač na kontroli.

  Videćete tekst i ikonu koji se pojavljuju u gornjem desnom uglu kontrole. Tekst i ikona ukazuju na to da li su ispravne povezivanja za kontrolu. Ikona takođe ukazuje na to da li će kontrola raditi u predlošku obrasca kompatibilnog sa pregledačem. Sledeća tabela opisuje ikone koje možete videti.

  Ikona

  Opis

  Slika ikone

  Povezivanje nije tačno.

  Slika ikone

  Kontrola možda neće funkcionisati kao što je očekivano. Da biste identifikovali potencijalni problem, kliknite desnim tasterom miša na kontrolu, a zatim u priručnom meniju izaberite stavku Više detalja .

  Slika ikone

  Kontrole neće funkcionisati ispravno. Da biste identifikovali problem, kliknite desnim tasterom miša na kontrolu, a zatim u priručnom meniju izaberite stavku Više detalja .

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×