Tok odobravanja za moderne stranice

Ispravke stranica mogu zahtevati redigovanje pre objavljivanja, na primer kada komunicirate sa velikom grupom osoba.

Kreirajte protok odobravanja stranice za biblioteku da biste dodali proces redigovanja za sve nove i ažurirane stranice. Autori koji kreiraju ili uređuju stranicu moraju da podnesu zahtev za odobravanje pre objavljivanja. Posle prosleđivanja, stranica prikazuje status odobravanjačekanja .

Tokovi odobravanja stranice pružaju automatizaciju redigovanja kroz standardne liste i biblioteke sa potrebnim odobravanjem.

Podešavanje odobravanja stranice

Vlasnici lokacija mogu da postave odobravanje stranice da bi se dodali u standardni proces objavljivanja za sajt. Nakon dodavanja toka odobravanja stranice, nove i ažurirane stranice neće biti direktno objavljene. Umesto toga, samo će završetak protoka toka odobrenja učiniti promene vidljive svim čitaocima sajta.

Vlasnik lokacije može da konfiguriše protok odobravanja stranice iz menija "protok" u biblioteci stranica.

Prosleđivanje stranice za odobravanje

Kada se konfiguriše odobravanje stranice, autori će moći da podnesu prosleđivanje stranice. Stranica će biti objavljena kada se stranica odobri. Odbacivanje stranice će tu stranicu vratiti na status "radna verzija".

Dozvoli stranicu

Osobe koje vrše odobravanje dobiće e-poruku u vezi sa zahtevom za odobravanje stranice. Možete da odobrite stranicu direktno u e-poruci (u klijentima koji podržavaju aktivne poruke) ili da otvore stranicu iz e-poruke da biste pregledali i odobrili stranicu u sistemu SharePoint.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×