Trajanje uиionice

Vaše vreme je dragoceno i što više možete da provedete u učionici to bolje. Morate da pronađete najefikasniji način da pripremite konferencije i prezentacije i unesete unos ili odobravanje od saradnika kako biste mogli da fokusirate energiju na ono što je zaista važno.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji  

Lako Kreirajte i uredite prezentacije pomoću programa PowerPoint. Funkcija PowerPoint Designer nudi dizajne profesionalnog izgleda koje treba odabrati na osnovu sadržaja prezentacije. Kada sačuvate dokument u usluzi OneDrive, možete da joj pristupite sa bilo kog uređaja i da ga uredite u PowerPoint aplikaciji za mobilne uređaje. 

Da biste dobili povratne informacije od drugih nastavnika, kreirajte kanal u Microsoft timovima. Otpremite prezentaciju i pozovite druge nastavnike u tim. One mogu da ispravnu prezentaciju sa vama ili dodaju komentare u dokument. Koristite ćaskanje, zvuk ili video poziv da biste postavili pitanja i dobili povratne informacije u realnom vremenu.

Istaknute stavke

  • Delite i uredite prezentacije sa bilo kog mesta na bilo kom uređaju.

  • Izvršite promene u poslednjim minutima prezentacija sa mobilnog uređaja.

  • Uskladištite sve materijale na jednoj bezbednoj lokaciji za jednostavan pristup.

Saznajte više

Microsoft Teams video obuka

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×