Učešće na sastanku timova na površinskom čvorištu

Učešće na sastanku timova na površinskom čvorištu

Pridruživanje sastanku

Dodirnite stavku Pridruži se sa ekrana dobrodošlice da biste se pridružili sastanku. To može da bude sastanak timova ili Skype za posao – aplikacije koegzistiraju na površinskom čvorištu.

Prikaz celog ekrana

Kada se pridružite sastanku, videćete feedove drugih učesnika u oknu timovi sa desne strane ekrana. Čvorište za Surface može da se pojavi do četiri dolazni video tokovi. Da biste razvili dolazni video da bi popunio ceo ekran – bilo da se radi o svim četiri video zapisa ili samo jedan – pritisnite ceo ekran Full screen button na dnu okna tima.

Ponovo dodirnite isto dugme da biste izašli iz celog ekrana.

Napomena: Ne možete da delite ekran kada se aplikacija timovi nalazi u prikazu celog ekrana.

Dodavanje nekog na sastanak

Da biste dodali nekoga na sastanak, pritisnite Add people Dugme „Dodavanje osoba u tim“ na dnu okna timovi (pored dugmeta "ceo ekran") i počnite da kucate ime osobe u tekstualnom polju. Lista opcija će se pojaviti dok kucate. Kada vidite osobu koju tražite, dodirnite njihovo ime da biste ih dodali.

Zamena fotoaparata

Čvorište je opremljeno sa dve kamere: jedna sa desne strane, a druga levo. Ovaj sa desne strane podrazumevano je omogućen, ali možete da promenite kamere tako da odgovaraju vašim potrebama.

Pored stavke Dodaj osobe, pronaći ćete Dugme „Postavke“ Postavke . Dodirnite meni kamere i izaberite stavku nalevo ili nadesno.

Prikaz detalja o sastanku

Dugme " informacije " – ikona sa desne strane na dnu okna "timovi" – saopštava vam ime sastanka, vreme, trajanje, datum i lokaciju.

Deljenje ekrana

Da biste odmah delili ekran sa svima na sastanku, samo dodirnite stavku Deljenje ekrana Dugme "Deljenje ekrana" u sredini kontrola poziva. To je sve!

Svako od učesnika sastanka takođe može da deli svoj ekran sa polja Surface. Njihov ekran automatski se pojavljuje u režimu celog ekrana. Ako učesnik deli PowerPoint prezentaciju, korisnik čvorišta može da se pomera kroz slajdove nezavisno od sharer.

Premeštanje okna timova

Okno "timovi" se podrazumevano pojavljuje sa desne strane ekrana. Ako želite da ga prebacite na levu stranu, dodirnite Dugme "promeni stranice" u gornjem desnom uglu.

Isključivanje dolaznog video zapisa

U kontrolama poziva dodirnite stavku još radnji Dugme „Još opcija“ . Izaberite stavku Isključi dolazni video.

Deljenje linije bele table

Da biste delili aplikaciju Whiteboard sa svima u sastanku:

  • Prijavite se u Whiteboard i kopirajte povezanost.

  • Pokrenite pregledač Edge i prijavite se u Teams.Microsoft.com.

  • Pronađite ćaskanje na sastanku (ili pojedinačni učesnici) i nalepite povezanost u poruku ćaskanja.

Završetak sastanka

Pritisnite taster za prekid u kontrolama poziva da biste završili sastanak.

Kada okončaju sesiju, istorija čvorišta je opozvan za sledećeg korisnika – neće videti nijedan trag prethodne aktivnosti na uređaju.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×