Učestvuj u vrednim sastancima zainteresovanih bilo gde

Učestvuj u vrednim sastancima zainteresovanih bilo gde

Najviše od sastanaka zainteresovanih zahteva pristup važnim informacijama i o tome kako se prave osobe u diskusiji oslanjaju na njih. Potrebno je da imate dostupne informacije i uverite se da zaposleni mogu da učestvuju u diskusiji bez obzira na to gde se oni smeju.

Pregledač ne podržava video.

Detalji  

Udaljeni timovi mogu da se pridruže sastancima zainteresovanih lica sa bilo kog mesta uz Microsoft Teams. Koristeći ugrađene video konferencije, mogućnosti deljenja ekrana i trenutnih poruka, udaljeni učesnici mogu sa lakoćom da prezentuju svoje rezultate, izveštaje i animacije.

Teams radi na bilo kojoj platformi, uključujući Windows, iOS i Android, tako da svako ima pristup, u kancelariji i putem lokacija za mobilne uređaje.

Pomoću aplikacije Power BI za mobilne uređaje dobijate pristup bogatim, interaktivnim izveštajima bez obzira na to gde se na kom uređaju se na bilo kom uređaju i bezbedno radi. Povucite interaktivne izveštaje u Teams tokom sastanaka da biste delili najnovije ispravke i odgovorili na pitanja u realnom vremenu.

Istaknute stavke

  • Lako delite uvide, izveštaje i animacije sa bilo kog uređaja.

  • Otkrij i istražite ankete sa bilo kog mesta.

  • Uvedite prave osobe na sastanke u realnom vremenu da biste diskutali o uvidima i izveštajima.

Saznajte više

Primena i upravljanje aplikacijama za mobilne uređaje

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×