Pređi na glavni sadržaj
Učestvujte na sastancima vrednih zainteresovanih učesnika bilo gde

Učestvujte na sastancima vrednih zainteresovanih učesnika bilo gde

Omogućavanje sastanka koji najviše treba da bude na sastanku zainteresovanih zahteva za pristup važnim informacijama i upućivanje pravih osoba u diskusiji. Potrebno je da imate dostupne informacije i da se uverite da zaposleni mogu da učestvuju u diskusiji bez obzira na to gde se nalaze.

Izvršite veliki uticaj na objave

Detalji  

Udaljeni timovi mogu da se pridruže licem u lice na sastancima zainteresovanih strana sa bilo kog mesta sa Microsoft timovima. Koristeći ugrađene video konferencije, deljenje ekrana i mogućnosti za trenutne poruke, udaljeni učesnici mogu da iznesu svoje zaključke, izveštaje i analizije sa lakoćom.

Timovi funkcionišu na bilo kojoj platformi, uključujući Windows, iOS i android, tako da svi imaju pristup, u sistemu Office i putem mobilne lokacije.

Korišćenje mobilne elektrane za napajanje pruža vam pristup bogatim, interaktivnim izveštajima bez obzira na to gde se nalazite i radi bezbednije za bilo koji uređaj. Povucite interaktivne izveštaje u timove tokom sastanaka da biste delili najnovije ispravke i odgovarali na pitanja.

Istaknute stavke

  • Jednostavno deljenje saznanja, izveštaja i analiza sa bilo kog uređaja.

  • Otkrijte i istražite analize sa bilo kog mesta.

  • Unesite prave ljude na sastanke u realnom vremenu da biste razmotrili uvid i izveštaje.

Saznajte više

Primena i upravljanje aplikacijama za mobilne uređaje

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×