U programu OneNote kreirali beležnicu za osoblje

U programu OneNote kreirali beležnicu za osoblje

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Beležnicu za osoblje je deo programa OneNote za Office 365. Svaki od njih uključuje biblioteku sadržaja za rukovodioce osoblja za deljenje resursa, gde svi članovi osoblja mogu da rade zajedno u prostor za saradnju i grupu odeljaka za svakog člana osoblja koji možete da vidite samo tog člana osoblja i Beležnica saradnji vlasnici. Rukovodioci osoblja i članovi mogu da pristupe svoje beležnice za osoblje sa bilo kog uređaja pomoću aplikacije OneNote.

Napomena: Morate administratorske dozvole u usluzi Office 365 da biste kreirali beležnice za osoblje. Zamolite vaš IT stručnjak ako niste sigurni.

  1. Prijavite se na lokaciji Office.com sa školske e-pošte i lozinku.

  2. Izaberite meni aplikacije (9 kvadrata unutar kvadrat), a zatim izaberite stavku sve aplikacije, zatim Beležnicu za osoblje.

  3. Sledite uputstva da biste podesili beležnice, izbor sledeće da biste se kretali između koraka ili da biste preskočili koraka. Možete ćete ime beležnice, dodajte osobe koje možete da koristite i podesite odeljke beležnice tim će koristiti.

    OneNote klase beležnicu čarobnjak sa ikonama da biste kreirali beležnicu za razred, dodavanje ili uklanjanje studente, dodavanje ili uklanjanje nastavnika i upravljanje Beležnica.

    Izaberite ime za beležnicu za osoblje

    Beležnicu za osoblje Navedite šta je to u odeljcima člana osoblja

  4. Kliknite na dugme Kreiraj.

Beležnicu za osoblje je spremno! Koristite veze na ovoj stranici da biste otvorili beležnicu u programu OneNote. Članovi osoblja i saradnju vlasnike koje ste dodali će primiti e-poruku sa vezom ka svoju beležnicu.

Saznajte više

OneNote za školu administratore

Dodatni resursi za nastavnicima

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×