Pređi na glavni sadržaj
Ubrzavanje ROI pomoću poslovne obaveštajne službe

Ubrzavanje ROI pomoću poslovne obaveštajne službe

Analiza rizika i kontrola je neophodna za poslovne performanse. Morate da budete u mogućnosti da izvučete podatke iz više izvora, u interaktivnom, vizuelnom kapacitetu, da biste razumeli kako trendovi trћiљta utiču na vaš posao i koristite ove informacije proaktivno. Provedete više vremena interpretacija podataka i donoљenje donošenja odluka umesto da ispitujete valjanost i tačnost podataka.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji  

Koristite Power Query u programu Excel da biste brzo uvezli podatke iz više izvora, uključujući unutrašnje i spoljne baze podataka da biste razumeli trendove trћiљta. Korišćenje saznanja za analizu rizika i kontrola na poslovnom performansama. Uvoz podataka iz baze Azure SQL Database, SharePoint i zastareli sistemi pomoću OData za poređenje da biste videli celu sliku.

Brzo pretraživanje, otkrivanje i pristup relevantnim javnim podacima za kreiranje finansijskih modela. Lako prilagodite promenljive, na primer, vremenski period ili sektor da biste interpretirali podatke i identifikovali trendove kako biste mogli da obaveštavate klijente i napravite preporuke. Možete da steknete uvid u istorijske i predviđene prodajne, ponašanje potrošača ili elastičnost cene.

Dodirnite stavku društveni feedovi, pristup kolegama i drugi izvori informacija da biste površinski koristili Delve. Pored toga, vaši finansijski analitičari mogu da koriste aplikaciju Excel za mobilne uređaje da bi razumeli vaše poslovne performanse bilo gde, na bilo kom uređaju.

Istaknute stavke

  • Uvoz podataka iz više izvora, uključujući unutrašnje i spoljne baze podataka.

  • Određivanje rizika na osnovu pretpostavki.

  • Steknete uvid u istorijske i predviđene podatke.

Saznajte više

Kreiranje predviđanja u programu Excel za Windows

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×