Udruživanje pritužbi klijenata

Udruživanje pritužbi klijenata

Rešavanje žalbi klijenata treba brzo da se dogodi. Međutim, pronalaženje pravih informacija i stručnosti može potrajati. Potreban vam je jednostavan način da pronađete informacije i da se udruћe u preduzeću da biste brzo obezbedili korisničku podršku.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji  

Pronađite postojeću dokumentaciju sa inteligentnom pretraživanjem & u vezi sa prethodnim pitanjima usluge klijenta i osobama koje su imale slične okolnosti širom vaše organizacije. Kada identifikujete tim i informacije koje su vam potrebne, skupite ih u Microsoft timove. 

Kreirajte plan odziva klijenta u timovima da biste lako odgovorili za buduće istrage. Koristite planer za dodeljivanje i praćenje zadataka za efikasno kreiranje plana odziva. Koristite karticu "datoteke" da biste organizovali obrasce klijenata i rad tima. To svima omogućava da nauči iz prethodnih pitanja klijenata i pristupaju postojećim reakcijama za dalju podršku.

Istaknute stavke

  • Brže rešite pitanja klijenata.

  • Potražite rešenja u preduzeću da biste uštedeli vreme.

  • Pripremite plan odziva klijenta i pratite zadatke.

Saznajte više

Šta je to Microsoft Teams?

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×