Ugrađivanje video zapisa iz Microsoft 365 video zapisa

Napomena: Office 365 Video zameniće Microsoft Stream. Da biste saznali više o novoj poslovnoj video usluzi koja dodaje inteligenciju video saradnji i o planovima tranzicije za aktuelne Office 365 Video klijente, pročitajte članak Migriranje u Stream iz usluge Office 365 video.

Možete da prikažete video koji se upravlja na Office 365 Video portal na SharePoint sajtu, na SharePoint lokacije koja ima hibridnu jedinstveno prijavljivanje podešenu ili na bilo kojoj drugoj stranici koja ima aktivni direktorijum jedinstveno prijavljivanje tako što ćete izabrati video koji želite da ugradite na sajt sa liste video zapisa koji su otpremiti u Office 365 Video. Ovaj članak opisuje proceduru ugradnja koju možete da uradite samo ako ste administrator sajta za sajt. Više informacija o Office 365 Video, uključujući preduslove za gledanje video zapisa, potražite u članku upoznavanje Microsoft 365 video zapisa.

Embed an Office 365 video on a site

Važno: Korisnici moraju da se prijave u Microsoft 365 da bi prikazali video koji je ugrađen na sajt sa Office 365 Video portala.

Prikaz video zapisa sa Office 365 Video na SharePoint sajtu

Da biste ugradili video sa Office 365 Video na SharePoint sajt

 1. Idite na stranicu na stranici na kojoj želite da prikazujete video.

 2. Na Microsoft 365 gornjoj traci za navigaciju odaberite stavku Uredi. Naizmenično, možete da kliknete na karticu stranica , a zatim odaberete stavku Uredi.

 3. Kliknite na oblast stranice na koju želite da ugradite video.

 4. Na traci kliknite na karticu Umetanje , a zatim odaberite Office 365 Video.

  Office 365 video ugrađuju video

 5. Pronađite i izaberite video koji želite da prikazujete, a zatim kliknite na dugme u redu.

  Office 365 video zapis izaberite video za ugradnju

 6. Na Microsoft 365 gornjoj traci za navigaciju odaberite stavku Sačuvaj da biste sačuvali promene i prikazali ugrađeni Microsoft 365 video na SharePoint sajtu.

  Save changes to a SharePoint Online site

  Ugrađeni video zapis bi trebalo da izgleda ovako:

  Embed an Office 365 video on a site

Prikaz video zapisa sa Office 365 Video na SharePoint lokalnom sajtu ili na nekoj drugoj Veb lokaciji

Da biste otvorili video koji se upravlja u Office 365 Video na SharePoint lokalnoj lokaciji koja ima hibridne jedinstveno prijavljivanje podešene ili na drugoj Veb lokaciji koja ima omogućen aktivni jedinstveno prijavljivanje direktorijum, prvo treba da dobijete kôd za ugrađivanje video zapisa koji želite da prikazujete.

Napomena: Korisnici moraju da se prijave u Microsoft 365 ili SharePointe da bi prikazali video koji se upravlja u Office 365 Video.

Da biste dobili kôd za ugradnju za video koji se upravlja u Office 365 Video

 1. Prijavljivanje u Microsoft 365.

 2. Izaberite ikonu za pokretanje Microsoft 365 aplikacije Ikona „Pokretanje Office 365 aplikacije“ , a zatim izaberite pločicu video . Ovo vas vodi do Office 365 Video.

  Pločica "O365" za pokretanje aplikacija za video zapise

 3. Idite na stranicu sa punom reprodukcijom za video koji se upravlja na Office 365 Video portalu koji želite da prikazujete na svojoj sajtu.

 4. Na stranici video u Office 365 Video izaberite stavku Ugradi. Pojaviće se okvir sa kodom za ugradnju za video.

  Office 365 kôd za ugrađivanje video zapisa

  Kopirajte kompletan kôd za ugradnju. Obavezno dodajte početne < i završni >.

  Embed code for an Office 365 video

  Kada kopirate potpun kôd za ugradnju, možete da ga dodate na SharePoint lokalno ili na drugoj Veb lokaciji. Za više informacija o tome kako da ugradite video zapis na SharePoint lokalnoj lokaciji, pogledajte članak ugrađivanje video zapisa sa Veb lokacije za deljenje video zapisa.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×